Vége a találgatásoknak – Master Chief a Halo: Reachben

Tudom! Hisz mindenki azt gondolta, ez soha sem történhet meg. Teljességgel lehetetlen, hogy Master Chief szerepeljen benne. Nos, úgy tűnik, ez azért mégsem akkora képtelenség. A Bungie a 2010-es Gamescom alkalmával tovább borzolta a már amúgy is teljesen felborzolt kedélyeket és megerősítette, hogy Master Chief mégiscsak szerepelni fog a Halo: Reachben.

A Bungie elárulta, hogy van egy bonyolult Player Reward System a játékban. A rendszer lényege, hogy minden egyes cselekedeted kreditekkel jutalmazzák. Aztán nincs más dolgod, mint nehezen megszerzett kreditjeid beváltani jó kis harcászati eszközökre, hogy aztán fegyverzeted felturbózása által sikerüljön elérned az áhított szintlépést is. Ezek az egyes elemek közösségi szinten is hasznot hozhatnak – mondta Brian Jarrard. A példa kedvéért tételezzük fel, hogy amikor közösségi szinten a játékosok megölnek egy billió gruntot, új fegyverraktár opciók sora válik elérhetővé. Nem is hangzik rosszul, igaz?

De akár azt is választhatod, hogy kreditjeid gyűjtögeted, majd miután elég halo-money áll rendelkezésedre, fegyver-effekteket és Firefight hangokat vásárolsz rajtuk. És el is döntheted, hogy kinek a hangját szeretnéd hallani, miközben játszod az egyszemélyes lövöldéd Firefight módban. Ezek között az újonnan felvett hangok között megtalálod Buckot (igen, Nathan Fillion visszatér!), Sergeant Johnsont, Cortanat és … Master Chiefet.

Valójában Master Chief soha nem kapott ennyi lehetőséget a játék története során, mint most. “Többet fog beszélni, mint amennyit valaha beszélt a Halo játék története során.”

Tehát mégiscsak itt lesz Ő nekünk. Ha valóban szeretnél valami vadonatúj Master Chief tartalmat a Halo: Reachben, akkor ugorj rá a szeptember 14-én megjelenő játékra mihamarabb.

Vélemény, hozzászólás?