Vége a dalnak és a THQ-nak!

Hiábavaló volt mindennemű próbálkozás, amely szerette volna egyben tartani a kiadót, ugyanis a bíróság döntésének értelmében – a THQ részvényeseinek nyomására – a felvásárlási időszak “túl rövid volt”, ezért azt érvénytelenítették.

screenshot-darksiders2

A végső döntés értelmében január 22-én a kiadó összes tulajdonát (minden ingóságát, a stúdiókat és az összes játékukat) elárverezik. Az aukció során a THQ legfontosabb címeire egyesével lehet majd licitálni. Több jelentkező is akadt az elmúlt hetekben: a Ubisoft és az Electronic Arts mellett a Warner Bros. is érdeklődött.

Két hét múlva tehát kiderül, hogy kinél landol a  South Park: The Stick of Truth, a Metro: Last Light, a Company of Heroes 2, meg persze a kiadó többi nagy franchise-a, mint például a Saint’s Row, vagy a Darksiders.

7 hozzászólás a(z) “Vége a dalnak és a THQ-nak!” bejegyzéshez

  1. A legjobban a Ubisoftnál tudnám elképzelni ezeket a játékokat a 3 csapat közül. A Warner Broshoz semmi módon ne kerüljön, mert tőlük nem hiszem, hogy bármelyik cím is jó lenne. Az EA-nek meg már van elég játéka és amúgy sem szeretem őket, szóval szerintem Ubisoft :)

Vélemény, hozzászólás?