Újabb szivárgás a Star Wars: Front Assault kapcsán

A játékról legelőször tavaly októberben hallottunk, melynek akkor a dobozképe mellett a hivatalos weboldala is napvilágot látott. Megtudtuk, hogy egy letölthető formában érkező, multiplayer first-person shooterrel van dolgunk.

galeria-swfa-02

A Kotaku friss információkhoz is hozzájutott nemrég: a LucasArts által fejlesztett játékot az Unreal Engine 3 motor hajtja meg, amely a Star Wars: Battlefront III előfutára, melyben nyolc-nyolc fős lázadó és rohamosztagos csapatok küzdenek meg egymás ellen a Star Wars franchise különféle helyszínei, mint például a Tatooine, vagy a Bespin.

galeria-swfa-01

A játék az eredeti tervek szerint idén tavasszal jelent volna meg, ám a LucasArts felvásárlását követően szinte minden franchise ütemterve megváltozott. Igaz ez a Star Wars 1313-ra is.

3 hozzászólás a(z) “Újabb szivárgás a Star Wars: Front Assault kapcsán” bejegyzéshez

  1. Ha ingyenes lesz akkor kipróbálom, de nem hiszem, hogy egy multis Star Wars lövöldéért fizetnék. Nem tudom mért nem csinálnak egy Republic Commando 2-t amikor az nagy siker volt és látják, hogy van rá igény. Amúgy el lett rontva valami a hírben, nem tudom, hogy melyik van rosszul írva, de a hír címében Front Assault van, alatt pedig a hír első sorában First Assault van :)

Vélemény, hozzászólás?