Galériák

Kicsomagolásra került az Assassin’s Creed Unity Bastille Edition

A nagyobb Notre Damehoz képest szinte csak csomagolásában és Arno figurájában tér el. Egy dupla vastag fémtok rejti a művészi könyvet, a zenei albumot, két spéci nyomatot és a játékot. Az Artbook most kifejezettem csak a lényegére koncentrál, a blokkok címkéjén kívül nincs is más szövegezés, csak látványterveket tartalmaz, amihez illeszkedik a két litográfia is. A játék nem kevesebb mint 5 lemezen terpeszkedik, aminél nekem csak egy brutálisabb ugrik be hirtelen, anno a Black Dahlia nyolc lemezzel érkezett!

Darabszám tekintetében így hozza az elődök kisebb gyűjtői kiadásait is, bár hozzá kell tenni, hogy ezzel az előző részt másolja, ugyanis ott sem volt különösebb tárgyi meglepetés, nem úgy mint a harmadik rész elsőrangúan kidolgozott érméje.

Van egy kis hiányérzet, de nem csak ezért, mivel egyetlen előrendelői ajándékot sem sikerült a doboz mellé csomagolni, nem beszélve a fémtok horpadásáról! Reméljük a játék nem viszi tovább a kellemetlenséget, tesztünkkel hamarosan jelentkezünk!

A The Wolf Among Us Episode 4 első képei

Az ‘In Sheep’s Clothing’ címre keresztelt negyedik részben tovább folytatódnak Bigby kalandjai. Hogy az újabb felvonás napra pontosan mikor válik elérhetővé, azt egyelőre nem tudjuk.

A Telltale Games a The Walking Dead és a The Wolf Among Us mellett egy epizodikus formában érkező Game of Thrones játékot is fejleszt, illetve készül már a Borderlands spin-offjának szánt Tales from the Borderlands is.

Szivárog az új Assassin’s Creed

Az Assassin’s Creed: Unity című/kódnevű alkotás a 18. századi Párizsban játszódik majd, főhősünk pedig Arno lesz – bár hivatalosan egyelőre nem lettek megerősítve a fentebbi információk.

A Kotaku úgy tudja, a Unity PlayStation 4 és Xbox One platformokra készül, míg a másik alkotás, az Assassin’s Creed: Comet a PlayStation 3 és Xbox 360 platformokat célozta be.

Risen 3: Titan Lords bejelentés

A német stúdió jelentős újításokat ígér a 2012-ben megjelent második felvonáshoz, a Dark Watershez képest, bár részletekbe nem bocsátkoztak. Erre a német PC Games magazin legfrissebb számában számíthatunk majd, amelyben exkluzív anyag fog megjelenni a fejlesztéssel kapcsolatosan.

Egyelőre néhány képet tudunk mutatni az alkotásból, amely a hírek szerint PC mellett PS3-ra és Xbox 360-ra is készül.

 

A Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition a héten kerül a boltokba

A 2K and Firaxis Games a mai napon bejelentette, hogy a Sid Meier’s Civilization® V: The Complete Edition világszerte 2014. február 7.-én válik elérhetővé digitális letöltés, illetve dobozos termék formájában, Windows PC platformra. A Firaxis Games által fejlesztett The Complete Edition a tökéletes Civilization V élményt nyújtja a sorozat rajongói számára, a legteljesebb csomagban.

A Civilization V: The Complete Edition lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a 43 egyedi, történelmi vezető egyikét alakítva háborúkat vívjanak, diplomáciáról és hírszerzésről döntsenek, vallásokat alapítsanak, valamint új technológiákat fejlesszenek ki, azzal a céllal, hogy a világ által valaha ismert legerősebb birodalmat hozzák létre. A Civilization V: The Complete Edition a lehetőségek szinte végtelen tárházát kínálja a világ meghódításához, mivel tartalmazza az eredeti, díjnyertes Sid Meier’s Civilization V stratégiai játékot, a kritikailag is elismert kiegészítőket – Gods & Kings valamint Brave New World – illetve az új, Conquest of the New World Deluxe Scenario-t, és az összes eddig megjelent kiegészítő tartalmat:

 • Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II) (Civilizáció csomag: Babilon / 2. Nabukodonozor)
 • Cradle of Civilization – Americas map (A Civilizáció Bölcsője – Amerikák térkép)
 • Cradle of Civilization – Asia map (A Civilizáció Bölcsője – Ázsia térkép)
 • Cradle of Civilization – Mediterranean map (A Civilizáció Bölcsője – Mediterráneum térkép)
 • Cradle of Civilization – Mesopotamia map (A Civilizáció Bölcsője – Mezopotámia térkép)
 • Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca (Civilizáció és szcenárió duplacsomag: Spanyolország és Inkák)
 • Explorer’s Map Pack (Felfedezők Térképcsomagja)
 • Civilization and Scenario Pack: Polynesia (Civilizáció és szcenárió csomag: Polinézia)
 • Civilization and Scenario Pack: Denmark – The Vikings (Civilizáció és szcenárió csomag: Dánia – A vikingek)
 • Civilization and Scenario Pack: Korea (Civilizáció és szcenárió csomag: Korea)
 • Wonders of the Ancient World Scenario Pack (Az Antik Világ Csodái szcenárió csomag)
 • Scrambled Continents Map Pack (Véletlenszerű Kontinensek térképcsomag)
 • Scrambled Nations Map Pack (Véletlenszerű Nemzetek térképcsomag)

Az 1492-es évvel induló, új Conquest of the New World Deluxe Scenario (Az Újvilág Meghódítása deluxe szcenárió) a játékosokat egy, az Atlanti-óceánt átszelő utazásra hívja, melynek során az európai királyházak megbízásából kell felfedezniük a Kínába és Indiába irányuló kereskedelem nyugati útvonalát. A korábban a Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca (Civilizáció és szcenárió duplacsomag: Spanyolország és Inkák) részeként megjelent tartalom Deluxe Scenario változatában a játékosok több civilizációval találkozhatnak, valamint élvezhetik a kibővült politikai és technológiai fa, új győzelmipont-rendszer, új épületek, csodák, erőforrások és egyebek adta lehetőségeket is.

A február hetedikén, PC-re megjelenő Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition ajánlott fogyasztói ára 10.990 Ft. A játék PEGI 3-as korhatár besorolással rendelkezik. A Conquest of the New World Deluxe Scenario (Az Újvilág Meghódítása Szcenárió), melynek futtatásához szükséges a Brave New World kiegészítő, ingyenesen elérhetővé válik a Steam-en mindenki számára, aki korábban megvásárolta a második kiegészítőt. További lehetőségként – azok számára, akik még nem vásárolták meg a Brave New World kiegészítőt, a Conquest of the New World Deluxe Scenario mostantól ingyenes bónuszként jár a fent említett kiegészítőhöz.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a Civilization V-ről, látogass el a www.civilization.com oldalra, válj a rajongónkká Facebookon, kövesd a Civ-et a Twitteren és iratkozz fel a YouTube csatornánkra.

Get Even bejelentés

A lengyel The Farm 51 ugyanis egy varsói sajtókonferencia keretén belül rántotta le a leplet legújabb FPS-éről, a Get Evenről, amely a tervek szerint 2015-ben jelenik meg PC, PS4 és Xbox One platformokra.

A játék egyik érdekessége, hogy 3D-s szkenneléssel valós helyszínek és emberek segítségével hozza létre a látványvilágot. A másik fontos momentum, hogy a Get Even az egy- és többjátékos módot ‘összemossa’, ami abban testesül meg, hogy valódi játékosok ugorhatnak be a mesterséges intelligenciák helyére.

További különlegesség, hogy a kampányt nem csak főhősünk, hanem két ellenséges karakter szemszögéből is végigjátszhatjuk majd, így a játékmenet is attól függ majd, éppen melyik oldalon állunk.

Bejelentve a Lego The Hobbit

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a TT Games 2014 tavaszán hozza el nekünk A hobbit filmtrilógia első két részének történetét feldolgozó játékot, amelynek játszható karakterei között természetesen ott lesz Zsákos Bilbó, Szürke Gandalf, Tölgypajzsos Thorin, valamint a törpök.

A LEGO The Hobbit PC, Mac, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U és 3DS platformokra készül.

Kicsomagoltuk az Assassin’s Creed IV: Black Flag gyűjtői kiadását

Az elérhető gyűjtői kiadások közül ez az egyik legnagyobb, melyet küllemben és beltartalomban csak egy, kizárólag a Uplay boltjában elérhető Black Chest előz meg. A csomagolásra a korábbiakhoz hasonlóan nem lehet minőségi panasz, de belbecs tekintetében már láthattunk jobbat is.

A kötelező – művészi könyv, játékzene, különleges nyomatok – darabokon túl, természetesen maga a játék és az aktuális főhős plasztikba öntött szobra került a csomagba. Utóbbi kidolgozása nem olyan részletekbe menő, mint az előző rész Connor figurája, ami talán köszönhető a túlzott méretének is mely közelebb van az ötven centiméterhez, mint negyvenhez. Emiatt kissé labilis, amit az sem segít túlzottan, hogy talapzata/felépítménye ferde – összeállítása tipikus karácsonyi hangulatot idéz.

A játékról készülő tesztünket hamarosan olvashatjátok.

The LEGO Movie Videogame bejelentés

A Warner Bros. és a Travelers Tales Games örömmel jelentette be nemrég, hogy videojátékot készít a 2014-ben mozikba kerülő LEGO Movie mellé.

A The LEGO Movie Videogame PC mellett PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, PS Vita-ra és 3DS-re jelenik meg.

A LEGO játék több, mint 90 játszható karaktert, 15 pályát és rengeteg gyűjthető és építhető LEGO konstrukciót rejt majd. Hivatalos trailerrel egyelőre nem szolgálhatunk, ellenben az első képekkel igen.

Érkezik az első kiegészítő a Metro: Last Lighthoz

A Faction Pack összesen 3 eredeti egyjátékos küldetést tartalmaz, mindegyik a háború más oldalán álló fél szerepébe röpítve a játékost. A Faction Pack a Metro 2033 néhány klasszikus helyszínére dobja vissza a játékost, új fegyverekkel, visszatér bennük egy tényleg brutálisan durva mutáns ellenfél és 3 eltérő játékmeneti kihívás is szerepel bennük…

A játékosnak a Vörösök különleges mesterlövészegységének tagjaként kell egy erősen őrzött Reich Állomásra beszivárogni. Mindezt éjjel, egy halálos radióaktív vihar kellős közepén…

…mielőtt a frontvonalat megvédené egy nehéztüzér Reich szerepében, a Metro-ban található legpusztítóbb fegyverek segítségével.

Végül pedig a játékos egy Polis rohamosztagos szerepében kap kiképzést, melynek során a hatalmas Könyvtár-komplexumot kell kegytárgyakért és ereklyékért átkutatni. A talált értékeket munícióra lehet cserélni, a filterekkel és radioaktív ruhával pedig egyre mélyebbre merülhet a Könyvtár gyomrába. Ajánlatos fáklyákat gyújtani az út során, hogy ezek segítségével tájékozódva gyorsan visszajuthass az állomás biztonságos zónájába, mielőtt elfogyna az oxigén…

A Faction Pack az első a Metro: Last Light-hoz érkező kiegészítők sorában, melyekből összesen 4 érkezik majd. Külön is megvásárolható tartalom, de Season Pass segítségével kedvezőbb áron lehet a 4 kiegészítőhöz hozzájutni. A Season Pass vásárlók egy különleges fegyvert is kapnak ajándékba, az Abzats névre hallgató őrületet.

A következő 3 kiegészítő csomag tartalmáról is lehullott a lepel:

 • A Tower Pack egyedülálló mód Metro mesterlövészek számára. A kihívás alapú játékmódhoz Online Ranglisták tartoznak, ahogy a játékosok A Torony néven ismert harci szimulátor lépcsőin küzdik magukat feljebb és feljebb.
 • A Developer Pack egy teljesen felszerelt Lövölde, MI Aréna és Metro Múzeum zónákra oszlik…és egy plusz egyjátékos küldetést a Pók Hálóját tartalmazza. Ebben néhány új eszközt próbálhat ki a játékos a pókokkal fertőzött zóna gyors megtisztítására.
 • Utoljára pedig a Chronicles Pack olyan egyjátékos sztoriküldetéseket tartalmaz, melyben a játékos az eredeti játék mellékszereplőinek bőrébe bújhat. Pavel, Khan és Anna története Artyom kalandját egészíti ki és jobban kiteljesíti a mellékszereplők karaktereit.

A Faction Packről bővebben olvashattok az EnterTheMetro.com weboldalon a fejlesztők első blog posztjában (melyet több követ majd).

Megérkeztek az új VAIO notebookok

A nyári termékkínálattal hazánkban is elérhetővé válik a világ leghosszabb üzemidejével rendelkező hibrid Ultrabookja, a VAIO Duo13, az audiovizuális élményre fókuszáló VAIO Fit sorozat, valamint a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookja, az üzletembereknek szánt VAIO Pro 13 Ultrabook.

A vadonatúj sorozatban a vállalat legújabb fejlesztései egyesülnek, a megszokott gyorsaság és teljesítménynövelés mellett a letisztult és elegáns kialakítású VAIO notebookok minden eddiginél könnyebben elkülöníthető, hangsúlyos funkciókat hordoznak.

A VAIO Fit széria az audio- és vizuális élményre, a VAIO Duo13 hibrid Ultrabook a praktikusságra, a VAIO Pro13, a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookja a könnyű hordozhatóságra és a kiemelt üzemidőre fókuszál. Az új termékekben megtalálható egyérintéses technológia (NFC) segítségével vezeték nélkül, gyorsan és egyszerűen kapcsolhatóak össze más NFC technológiával rendelkező szórakoztatóelektronikai eszközökkel, a kiemelkedő képminőséget és a valósághű színeket pedig a Sony BRAVIA tévék által ihletett TRILUMINOS Display for mobile Full HD kijelző biztosítja.

VAIO Fit széria – egyszerű kezelhetőség, kiemelkedő hang- és képélmény

A 15 colos (39,5 cm) érintőképernyővel elérhető VAIO Fit és 14 illetve 15 colos VAIO Fit E modellek tervezésekor az audiovizuális élmény maximalizálása kapta a főszerepet. Ennek köszönhetően az új notebookokba olyan Sony technológiák is belekerültek, mint a széles spektrumú, tiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód, a kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosító NVIDIA Optimus technológia vagy a díjnyertes Exmor R CMOS képszenzor, amely még gyenge fényviszonyok mellett is éles HD minőségű fényképek készítését teszi lehetővé.

VAIO Duo 13 hibrid Ultrabook – a jegyzetfüzet halálos ítélete

Notebook és táblagép digitalizáló stylus tollal kiegészítve. A legújabb hibrid Sony Ultrabook az egyedi Surf Slider kialakításnak köszönhetően egyetlen mozdulattal alakítható át táblagépből notebookká és vissza. A karcolásálló Full HD kijelzővel ellátott készülék a világ leghosszabb üzemidejével rendelkező Ultrabookja, amely praktikus alkalmazásaival nemcsak egy okostelefonhoz hasonló mobilitást tesz lehetővé, de a digitalizáló toll segítségével a legszkeptikusabbakat is meggyőzi a jegyzetfüzet és az emlékeztető cetlik elhagyásáról.

VAIO Pro 13 Ultrabook – a profik könnyedsége

A VAIO Pro szériával a Sony bemutatja a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookját. A 33,7 cm-es kijelzőjű (13,3”) speciális, karbonszálas kialakítású notebook tömege alig éri el az 1 kilogrammot, mégis egyesíti a legújabb fejlesztéseket. A munkafolyamatok gyorsaságáért az Intel legújabb, 4. generációs processzora felel, a felhasználói élményt a kényelmes kialakítású, világítással ellátott billentyűzet, valamint a TRILUMINOS Display for mobile technológiát alkalmazó Full HD kijelző adja. A VAIO Pro 13 üzemideje 8 óra, amely a kiegészítő akkumulátorral akár 18 órára is növelhető.

A legújabb Sony VAIO termékek 2013. június végétől elérhetőek Magyarországon.

A Dead Island fejlesztőcsapata nem tud szabadulni a zombiktól

A lengyel stúdió PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fejleszti hack ‘n’ slash akciójátékát, mely még idén nagyközönség elé kerül, ám emellett egy másik IP-n is dolgoznak.

A Warner Bros. kiadói gondozásában készülő Dying Light egy új, belső nézetű akciójáték, amely a napszakok váltakozására épít. Nappal a túléléshez szükséges felszereléseket (élelem, fegyver) kell felkutatnunk, ám éjszaka a vadászból könnyen préda lehet, ha nem vigyáz, ugyanis a fertőzöttek agresszívvá és veszélyessé válnak a sötétben… (csak nekem van I am legend utóérzésem ezzel kapcsolatosan???)

A túlélő kaland alapvetően next-gen projektnek lett beharangozva, ám Xbox One és PS4 mellett PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni valamikor 2014-ben.

A Bethesda hamarosan újabb projektet jelent be

A stúdió hivatalos Twitter fiókján felbukkant montázs nyilvánosságra kerülése után a Bethesda marketing vezetője, Pete Hines is megszólalt, aki elárulta, hogy a Bethesda Game Studios nem dolgozik semmin.

Ebből arra következtetünk, hogy vagy a MachineGames, vagy pedig az id Software készül valamivel. Az alábbi képek kerültek nemrég napvilágra az #1960 hashtag-gel karöltve.

Hellraid – A Dead Island fejlesztőjének új játéka

A fejlesztőcsapat új játéka a Hellraid című belső nézetű hack ‘n’ slash, mely erőteljes RPG jelleggel rendelkezik, megjelenésére pedig az idei év végén számíthatunk (PC, PS3, Xbox 360).

A korábban ‘Project Hell’ munkacímen futó alkotás ‘két játékot kínál egyben’ – árulta el a Techland -, ugyanis a sztorira épülő single-player kampány mellett egy egyedi, négy fős kooperatív játékmód is meglapul majd benne.

A különféle szörnyek elleni küzdelmet mindkét játékmódban a Játékmester szisztéma teszi még változatosabbá, mely mindig más ellenfélfelet és más-más loot-leosztást ad, valamint véletlenszerűen generálja az online challenge-eket.

Sniper Elite 3 – Bejelentés képekkel

Az 505 Games nemrég bejelentette, hogy készül a Sniper Elite 3, mely eredeti terveik szerint 2014-ben debütál a jelenlegi konzolgeneráció mellett next-gen konzolokra is – no meg persze PC-re. A bejelentést az IGN hozta nyilvánosságra, ám ennél több részletre ezidáig nem derült fény.

A Sniper Elite V2 Wii U portja is fejlesztés alatt áll még, és ha minden jól megy, akkor még év vége előtt debütálhat.

Kicsomagoltuk a Tomb Raider Collector’s Editiont

A kartonban érkező csomag mérete igencsak meglepett, de kibontva kiderült az oka. Az eredetileg alternatív előrendelői extrák mindegyikét sikerült egy csomagba beletuszkolni, így a játék nagyobb gyűjtői kiadása mellett egy gyönyörű steelbook, egy póló, Tomb Raider/Bioshock Infinite poszter, valamint két extra DLC is került a csomagba.

Az impozáns, helyenként dombornyomott fémdoboz arányaiban lényegesen másabb, mint ahogy a hivatalos képeken megismertük, igaz tartalmán ez mit sem változtat. Lara figurája és a Survival Edition csomagolású játék lapul benne. Lara kidolgozása átlagos, nem emelkedik ki egyik figurás gyűjtői csomag közül sem, abban viszont mindenképp az élen jár, hogy rengeteg ízületi ponttal rendelkezik.

Végtelen beállítási lehetőséget biztosít, de sajnos a kidolgozás látja kárát, mivel a hajlatokat nem fedi festék, csupán a nyers műanyag barnája néz velünk szembe. A kiegészítők külön csomagban kaptak helyet, amiből többet azonnal fel is aggathatunk, párat pedig alternatív módon használhatunk. A Survival belseje rejti a játékot, egy művészi albumot, DLC kódot, térkép/poszter és soundtrack kód társaságában valamint egy hasznosnak tűnő tárgyat. A Survival Pouch nem más mint egy három ponton – plusz tépőzár – vízhatlanul záródó tasak, amolyan ebbe menj a Balcsiba kiegészítő.