Kicsomagoltuk a Tomb Raider Collector’s Editiont

A kartonban érkező csomag mérete igencsak meglepett, de kibontva kiderült az oka. Az eredetileg alternatív előrendelői extrák mindegyikét sikerült egy csomagba beletuszkolni, így a játék nagyobb gyűjtői kiadása mellett egy gyönyörű steelbook, egy póló, Tomb Raider/Bioshock Infinite poszter, valamint két extra DLC is került a csomagba.

Az impozáns, helyenként dombornyomott fémdoboz arányaiban lényegesen másabb, mint ahogy a hivatalos képeken megismertük, igaz tartalmán ez mit sem változtat. Lara figurája és a Survival Edition csomagolású játék lapul benne. Lara kidolgozása átlagos, nem emelkedik ki egyik figurás gyűjtői csomag közül sem, abban viszont mindenképp az élen jár, hogy rengeteg ízületi ponttal rendelkezik.

Végtelen beállítási lehetőséget biztosít, de sajnos a kidolgozás látja kárát, mivel a hajlatokat nem fedi festék, csupán a nyers műanyag barnája néz velünk szembe. A kiegészítők külön csomagban kaptak helyet, amiből többet azonnal fel is aggathatunk, párat pedig alternatív módon használhatunk. A Survival belseje rejti a játékot, egy művészi albumot, DLC kódot, térkép/poszter és soundtrack kód társaságában valamint egy hasznosnak tűnő tárgyat. A Survival Pouch nem más mint egy három ponton – plusz tépőzár – vízhatlanul záródó tasak, amolyan ebbe menj a Balcsiba kiegészítő.

4 hozzászólás a(z) “Kicsomagoltuk a Tomb Raider Collector’s Editiont” bejegyzéshez

  1. Egy normál szobornak én is jobban örültem volna, vagy legalább ne lett volna ennyire igénytelen az izületi kidolgozás… egy kis festék csodákra képes. Amúgy rendben van, polcon és nem játszva vele nem feltűnő a hiányosság.
    A game pedig negyon ott van, ez a lényeg!

  2. Az a Lara figura tényleg nem túl szép, egy rendes szobor jobban mutatott volna. A gyerekeknek hasonló játékokat lehet venni a boltokban és még azok is szebben vannak kidolgozva. :P
    Viszont én nagyon meg vagyok elégedve a Survival Editionnal gyonyörű set-et kaptam a pénzemért és a játék maga is fantasztikus lett, ahogy a pontok jósolták.
    És ami külön tetszik benne, hogy nem kell ellőni a pass-okat amit adtak hozzá, még a multiplayerhez se kell aktiválni semmit (mármint nálam a PS3-as verziónál) magyarán ez tényleg egy olyan játék amit a gyűjtőknek találtak ki. :D

Vélemény, hozzászólás?