Stílusos hangprojektorok és tv-hangállvány a Sonytól

Az erőteljes robbanástól a halk párbeszédekig a televíziózás új élményét ígérik a Sony tavasszal boltokba kerülő HT-CT770 és HT-CT370 hangprojektorai, valamint HT-XT1 hangállványa.

  • A hangprojektorok és a hangállvány stílusos megjelenése tökéletesen kiegészíti a meglévő televíziókészüléket is.
  • Erőteljes basszussal kiegészített, magával ragadó virtuális térhatású hangzást nyújtanak.
  • Bármilyen okostelefon egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható hozzájuk Bluetooth vagy NFC kapcsolaton keresztül.
  • Mobiltelefonnal távirányíthatóak az iOS és Android rendszerekre egyaránt ingyenes SongPal™ alkalmazással.

A Sony új 2.1 csatornás S-Master™ Digital Amplifier technológiája új életre kelti a tévéműsorok, filmek és játékok hangzásvilágát. A többcsatornás hangrendszer elképesztően tisztán és élethűen ad vissza minden egyes hangszert és párbeszédet, legyen szó egészen mély vagy élesen magas hangokról. Az S-Force Pro Front Surround™ hangfeldolgozási technológia gazdag textúrájú, magával ragadó, széles optimális középponttal rendelkező hangteret biztosít, melyet a szoba minden részén jól lehet élvezni.

A hangprojektorok újdonsága, a ClearAudio+TM technológia megkönnyíti a finomhangolást, a hangzást pedig új generációs digitális jelfeldolgozás optimalizálja. A DTS-H és Dolby TrueHD támogatásnak köszönhetően garantált a legjobb minőségű hanghatás.

screenshot-sony-HT-CT770_B_Black

A Voice gomb megnyomásával a párbeszédek tökéletesen hallhatóvá válnak, sőt többféle mód közül választhatunk a beszédhangok fokozatos felerősítéséhez. A hangprojektorokkal és a tv alá helyezhető hangállvánnyal is könnyedén játszhatunk le zenét okostelefonunkról, tabletünkről vagy bármilyen Bluetooth® kapcsolatra képes készülékről, az NFC kompatibilis eszközöket pedig egyetlen érintéssel csatlakoztathatjuk. Az AAC kodek tiszta, finoman részletezett hangot biztosít Apple és Android™ telefonokról is.

Az ingyenesen letölthető SongPal alkalmazás segítségével az új készülékeket okostelefonunkkal vagy tabletünkkel vezeték nélkül is irányíthatjuk Bluetooth kapcsolaton keresztül.

HT-CT770 és HT-CT370 hangprojektorok

A nagyképernyős tévékhez tökéletesen illő HT-CT770 összesen 330 W kimeneti teljesítményt nyújt, két darab 20 mm-es magassugárzó egységgel és egy darab 160 mm-es mélynyomó egységgel.

A HT-CT370 pedig még ennél is kisebb méretekben hozza a rendíthetetlen 330 W-os teljesítményt. Mindössze 5 cm-es magasságával az elegáns hangprojektor diszkréten helyezkedik el a tv előtt, anélkül hogy eltakarná a képernyőt vagy az IR szenzort, de akár a falra is szerelhető. Karcsúsága ellenére tökéletes hanghatást biztosít az új hangszóró diffúzornak köszönhetően, mely könnyedén és egyenletesen terjeszti a hangot. A HT-CT370 modellt ezenkívül vízszintesen a polcra, a fotel alá vagy függőlegesen a földre téve is elhelyezhetjük.

HT-XT1 hangállvány

A Sony Sound Base hangállvánnyal extra kábelek és hangszórók nélkül turbózhatjuk fel tévékészülékünk hanghatását. Vékony és tiszta vonalvezetésével, karcálló borításával és 2.1 csatornás virtuális hanghatásával tökéletes párosítás a BRAVIA televíziók 32 és 50 coll közötti modelljeihez.

screenshot-sony-HT-XT1_B

A két beépített mélynyomó egység tisztán adja vissza a legmélyebb basszushangokat is, anélkül hogy félnünk kéne a rezgéstől: merev szekrény, megerősített üvegtető és gondosan elhelyezett hangszórók biztosítják, hogy a 170 W-os hangteljesítménybe sem fog beleremegni a tévékészülék.

Az új hangprojektorok és a tv alá helyezhető hangállvány 2014 áprilisában kerülnek az európai üzletekbe.

Vélemény, hozzászólás?