Sparrow Kapitány Ismeretlen vizekre csábít bennünket

A San Diego-i Comic-Con az év egyik legnagyobb eseménye filmes berkekben. Ebben a négy napban mindig rengeteg hír, információ, video és interjú lát napvilágot az elkövetkező filmekkel és sorozatokkal kapcsolatban.

Tegnap este a Tron: Örökség panel résztvevőinek igen nagy meglepetésben volt részük: a Disney a beszélgetés végeztével levetített egy teasert, melyet csak és kizárólag erre az eseményre készítettek. A videón Jack Sparrow Kapitány mesél a Karib-tenger kalózai negyedik részének pár részletéről. Az Ismeretlen vizeken (On Stranger Tide) alcímet viselő rész alaptörténetének középpontjába ezúttal az ifjúság forrása fog állni.

A film főszerepét Johnny Depp játssza, de most először hiányozni fog mellőle az Elizabeth Swant alakító Kiera Knightley és a nők nagy kedvence, a jóképű Orlando Bloom is. Annyi már kiderült, hogy a női főszereplőt Penelope Cruz pótolja majd, mégpedig a film főgonoszának, Feketeszakáll (Ian McShane) lányának bőrébe bújva.

A Terry Rossio és Ted Elliot által írt film 2011. május 20-án kerül a mozikba. Számomra kicsit meglepő, de hazánkban egy nappal korábban érkezik majd.

Vélemény, hozzászólás?