PS Plus – Far Cry 3 az októberi kínálatban

A Far Cry 3 civilizáción túli vakmerő kalandokat tartogat, amelyek során rejtélyekkel övezett, erőszak és gyötrelem uralta sziget világa tárul fel. A játékos az utazás alatt egy brutális támadás áldozataként fogságba esik, az egyetlen esély a túlélésre a szigetet és furcsa lakosait övező titkok megfejtésében rejlik. A játék október 22-ig elérhető a PS Plus-on.

A Giana Sisters: Twisted Dreams-ben a játékos Warp Giana varázslatos környezetű álomvilágában teheti próbára ügyességét és fejlesztheti képességeit. A szereplőnek gyorsaságra és furfangosságra lesz szüksége ahhoz, hogy képes legyen szembeszállni a bonyolult álmok veszélyeivel. A lendületes kalandjáték december 24-ig elérhető a PS Plus kínálatában.

A Bitterblack félsziget rejtélyes mélységeibe merülhetnek alá a játékosok a Dragon’s Dogma: Dark Arisen-ben, ahol mélyen a föld alatt egy kísértetjárta, halálos titkokat rejtő sötét labirintus húzódik, arra várva, hogy valaki felfedje. Az izgalmakkal teli játék december 24-ig érhető el.

A PS Vita-ra megjelenő Street Fighter X Tekken során számos közkedvelt karakter csatlakozik a csapatjáték alapú harchoz. A két legnagyobb verekedős játéksorozat közötti együttműködés végre valósággá vált, és a PS Plus kínálatában október 22-ig elérhető.

A vidám Touch my Katamari-ban a játékos különböző dolgokat görgethet maga előtt, az apró hangyáktól kezdve, egészen akár az ég felé tornyosuló felhőkarcolókig. A számos extra kalandot magában rejtő játék október 22-ig elérhető.

Jó hír a PlayStation 4-re váróknak, hogy a készülék megjelenésének napján a PS Plus szolgáltatás is elérhetővé válik az új konzolra, ráadásul olyan izgalmas játékokkal, mint a DRIVECLUB PS Plus Edition, és a RESOGUN. A jelenlegi tagság a PS3 és PS Vita mellett automatikusan érvényes lesz PS4 konzolra is, valamint a PS4 Multiplayer mód is elérhetővé válik a PS Plus tagoknak.

A PS Plus előfizetői a legjobb játékokhoz férhetnek hozzá az év folyamán, ráadásul a PlayStation Store online áruház kedvezményeire, valamint számos további szolgáltatásra jogosultak.

screenshot-farcry3

A következő játékok kerülnek ki az IGC kínálatából szeptember 25-én:

  • Assassin’s Creed 3
  • Saints Row the Third
  • Payday: The Heist
  • Urban Trials
  • New Little Kings Story

A következő játékok kerülnek be az IGC kínálatába szeptember 25-én:

  • Far Cry 3
  • Giana Sisters: Twisted Dreams
  • Dragons Dogma: Dark Arisen
  • Street Fighter X Tekken
  • Touch My Katamari

Egy hozzászólás a(z) “PS Plus – Far Cry 3 az októberi kínálatban” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?