PlayStation Plus – A márciusi kínálat

A mai PlayStation Store frissítéssel válik elérhetővé a PlayStation Plus márciusi kínálata, amely változatos játékokat kínál a tagoknak. PS4-re elsőként az Oddworld: New ‘n’ Tasty érkezik: a klasszikus PlayStation játék, az Abe’s Oddysee felújított változatában Abe-et irányítva kell megmentened magad és a társaidat a biztos halál elől. Az újgenerációs konzol másik ingyenes címe a Valiant Hearts: The Great War, amely az első világháborúba kalauzol el. A Ubisoft alkotásában temérdek érdekes karakterrel találkozhatsz, és megismerheted az életüket egy háború sújtotta világban.

screenshot-ps-plus-marcius

PlayStation 3-ra extra költségek nélkül válik elérhetővé a Papo and Yo. A fiatal fiú, Quico és Monster nevű barátjának közös történetét bemutató játékban egy varázslatos, szürreális világban kalandozhatsz, miközben különféle puzzle feladatokat kell megoldanod. Ahhoz, hogy meg tudd menteni a legjobb barátodat, meg kell tanulnod előnyt kovácsolni Monster jó és rossz érzelmeiből. A PS3 tulajok ezután egy legendás detektív szerepét ölthetik magukra a Sherlock Holmes Crimes & Punishments-ben. Csak rajtad áll, hogyan oldod meg az előtted álló rejtélyeket, és milyen nyomok mentén szeretnél haladni.

PlayStation Vitára egy közkedvelt, független fejlesztésű deszkás játék folytatása, az OlliOlli 2: Welcome to Olliwood érkezik. Az új részben még menőbb trükköket vethetsz be, a pályákon pedig sokszor többféleképpen is lehetőséged nyílik végigmenni. Végül a CounterSpy is extra költségek nélkül lesz letölthető a hordozható konzolra. A C.O.U.N.T.E.R. nevű ügynökség profi kémjeként lopakodnod és harcolnod is kell majd, hogy sikeresen bejuss az ellenség bázisára. A CounterSpy a Cross Buy támogatásnak köszönhetően PS4-re, PS3-ra és PS Vitára is ingyenesen elérhető lesz a PlayStation Plus tagoknak.

(forrás és kép)

Vélemény, hozzászólás?