PlayStation Plus – A decemberi kínálat

A PlayStation Plus tagok számára november végén hat új ingyenes játék válik elérhetővé, melyek között PlayStation 4, PlayStation 3 és PS Vita szoftverek egyaránt megtalálhatóak lesznek. A Super Stardust HD-t fejlesztő Housemarque legújabb alkotása, a PS4 exkluzív Resogun pörgős kétdimenziós akciót nyújt a lövöldözős játékok kedvelőinek, akik megalkothatják, illetve kedvük szerint testre szabhatják űrhajóikat. A Compulsion Games stúdiójában készült Contrast egy platformjáték, amelyben a speciális képességek birtokában lévő Dawnt irányítva kell leküzdened az előtted álló akadályokat, valamint megoldanod számos összetett fejtörőt.

screenshot-contrast

Az autós játékok kedvelői is meg fogják találni a számításukat decemberben, hiszen PlayStation 3-ra a néhány hónapja megjelent GRID 2 lesz extra költségek nélkül letölthető: a Codemasters alkotásában a legerősebb sportautókat vezetve élheted át az utcai versenyek izgalmait. A másik ingyenes PS3 játék a hagyományos mexikói kultúra által inspirált Guacamelee! lesz, amelyet a Cross-Buy támogatásnak köszönhetően a PS Vita tulajok is élvezhetnek majd.

A PS Vita kínálatába elsőként a Sonic and All-Stars Racing Transformed érkezik meg. A játékban a földön, a vízen és a levegőben egyaránt versenybe szállhatsz az átváltozásra képes járművek segítségével, a fegyvereid taktikus használatával pedig bebiztosíthatod magadnak az első helyet. Végül, de nem utolsó sorban a Grand Theft Auto Liberty City Stories válik elérhetővé hamarosan, amelyben ismét ellátogathatsz Liberty City-be, ahol a maffia befolyása miatt senkiben nem bízhatsz – a te feladatod lesz, hogy a várost megtisztítsd a korrupciótól.

Tudj meg többet a PlayStation Plus-ról.

Vélemény, hozzászólás?