PlayIT néven fut tovább a Budapest Game Show

Bár az is igaz, hogy túl sok konkrétumra nem derült fény: annyit tudtunk meg, hogy lesz Budapest Game Show, de sem pontos időpontra és helyszínre, sem egyéb részletekre nem derült fény.

Tegnap azonban a szervezők a BGS Facebook oldalán értesítették a nagyérdeműt, hogy a rendezvény ezentúl PlayIT néven fut tovább. A játékshow a korábbi BGS örököse, mely ezentúl is évente várja hazai gamereket.

A PlayIT december 17-én szombaton, a Millenáris Park B csarnokában kerül megrendezésre, méghozzá reggel 10-től este 7-ig. A rendezvény mellett a téli Holdfénycon is helyet kap, így egy igazán értékes napnak nézhet elébe minden kilátogató.

Ahogyan tavaly a Budapest Game Shown, úgy idén a PlayIT-n is 1.000 forintos belépő lesz, mely 100%-ban levásárolható a helyszínen, többek közt az 576 Kbyte, a Holdfényteam és egyéb partnereik standjainál.

És hogy mire is számíthattok? Ebben az évben is lesznek zárt ajtók mögötti exkluzív, premier előtti bemutatók, melyeken olyan óriási címek szerepelnek, mint a Mass Effect 3 vagy a Diablo 3. Azt már most tudni lehet, hogy a terembe való bejutás érkezési sorrendben lesz kivitelezve, korlátozott számban.

Emellett természetesen rengeteg verseny kerül majd lebonyolításra, melyeken értékes nyereményekért szállhattok harcba. A nevezés minden esetben ingyenes lesz. További részleteket egyelőre nem tudunk, de a szervezők ígérete szerint hamarosan erre is fény derül.

És ha mindez még nem volna elég, akkor a Karácsonyi bevásárlókörutat lerövidítvén idén is lesz kedvezményes játékvásár… Csak hogy ne kelljen annyit bajlódni az ajándékokkal.

Ha megtudunk további részleteket, mindenképp jelentkezni fogunk!

Forrás: PlayIT

12 hozzászólás a(z) “PlayIT néven fut tovább a Budapest Game Show” bejegyzéshez

  1. Jó hír hogy megrendezésre kerül, mert én se sokat hallottam róla az idén, már azt hittem nem is lesz BGS. Ettől függetlenül engem nem érint, mert ha csak nem muszáj, akkor nem utazom fel Pestre (mind időbe, mind pénzbe többe kerül). Viszont a pesti gamereknek 1.000 forintért érdemes elmenni rá, főleg hogy találkozhatnak prominens személyiségekkel is (DP szerkesztőség tagjai, teszem azt :D).
    @Darknech: Nem hinném hogy lesz, hihetetlenül Pest központú ország vagyunk, szóval ne is reménykedj ilyenekben :(

  2. Egyszer voltam a BGSen, de annyira nem volt izgi hajnalban kelni, Nyiregyről odavonatozni, jó későn odaérni, és délután visszaindulni, hogy emberi időben haza tudjak érni. Mondjuk akkor még elég kis helyen volt, tömegnyomor. Szóval azóta még csak Budapesten sem jártam, nemhogy gameshown :) Majd ha Nyíregyházán vagy Debrecenben lesz ilyen, szóljatok :)

Vélemény, hozzászólás?