Pezsdítsd fel a játékaidat zenével!

A Spotify és a Sony Network Entertainment International LLC (SNEI) útjára indította a zenei élményt nyújtó szolgáltatását, melynek köszönhetően a felhasználók játék közben a kedvenc zenéiket hallgathatják.

screenshot-ps-spotify

Szóljon a legjobb zene a legjobb játék közben! Mászd meg Párizs háztetőit, küzdj a gonosz Crota ellen, vagy játssz a Barcelona-val a Camp Nou-ban: tedd mindezt olyan zenére, amit te választottál.

  • Zenésítsd meg a játékodat. A PlayStation 4 használata közben, a háttérben hallgathatod kedvenc zenéidet. Akár többször is meghalhatsz a Bloodborne felejthetetlen és rémisztő szörnyeinek kezei (vagy karmai) által, akkor már miért ne tennéd a legjobb zenéidre? Ütemes pop, dübörgő hip-hop, nyugtató klasszikus… közel 30 millió számot biztosítunk neked.
  • On-demand, az igényeidre szabva – a zene mindenkié. Élvezd a kedvenc dallamaidat on-demand módban. Válassz egyet a Your Music kedvenceidből, vagy keress rá egy dalra, hogy összeállíthasd a hangulatodhoz és a pillanathoz legjobban illő lejátszási listádat. Eközben feldobjuk a legújabb játéklistákat.
  • Nem szükséges a Pause gomb. A Spotify kapcsolat lehetővé teszi, hogy számot válts, vagy lekapcsold a zenét az okostelefonod, vagy tableted segítségével, miközben a játékot nem kell félretenned.

„A zene mindig meghatározó része volt a játéknak és az is marad” – mondta Gustav Söderström, a Spotify vezető termékmenedzsere. „Emlékszem, amikor a Quake, vagy a Counter-Strike számítógépes játék alatt a kedvenc számom csendült fel – biztosította az alaphangulatot minden új pályán. Ezzel a lehetőséggel vissza fogjuk hozni azt a varázslatot, amit a játék közbeni dallamok adtak – mindez egy gyönyörűen megtervezett és letisztult felületen, mely jól néz ki nagy képernyőn is.”

„A PlayStation Network a digitális szórakoztatás első állomása. Figyelmet érdemel, hogy felhasználók milliói fogják élvezni a zenei szolgáltatást a saját PlayStation 4 és PlayStation 3-as konzoljukon.” – mondta John Kodera, a Sony Network Entertainment International igazgatója. Hozzátette – „a Spotify-jal – mely a PlayStation Music alatt érhető el – tovább fejlesztettük szolgáltatásaink repertoárját, hogy nagyobb élménnyel gazdagítsuk játékosainkat.”

A Spotify és a SNEI azon dolgoznak, hogy teljesen új zenei élményt biztosítsanak, ami nem csak kiváló hangzást garantál, de a tévén is jól néz ki, és csatlakoztatható a DUALSHOCK vezeték nélküli vezérlőhöz.

A PlayStation Music alatt elérhető Spotify a mai nappal értesíti felhasználóit, hogy PS4 és PS3-nál megtalálható a szolgáltatás, később pedig bevezetésre kerül az Xperia okostelefonokra és tabletekre is.

Vélemény, hozzászólás?