Örökségre fel! – Tron: Legacy

A Walt Disney Pictures először a San Diego-i Comic-Conon mutatta be a Tron: Örökség (Tron Legacy) legújabb előzetesét. A történet szerint az 1982-es filmből ismert Kevin Flynn (Jeff Bridges) fia, a 27 éves, tech-mániás Sam (Garrett Hedlund) próbál meg 25 éve eltűnt apja nyomára bukkanni. Nyomozása során a fiú rátalál Tron világára, és rádöbben arra: apja 25 éve csapdában van itt. Barátjával, Quorral (Olivia Wilde) megpróbálják megtalálni a kiutat a csapdákkal és halálos veszedelemmel teli virtuális világból, ami nem is olyan egyszerű…

Mint ahogyan a film forgatása sem. A hírek szerint pótforgatásokat rendeltek el a decemberbe moziba kerülő film első verziójának elkészülte után. A film korai verzióját még márciusban nézték meg a Pixar fejesei, és nem találták elég ütősnek. Ezt követően a Disney két Pixaros szakember, Brad Bird és Michael Arndt segítségét kérte, hogy elmélyítsék a karaktereket és növeljék a film érzelmi töltetét.

A John Kosinski által rendezett Tron: Legacy 2010. december 16-án kerül a hazai mozikba és a 2D-s vetítések mellett 3D-ben és IMAX 3D-ben is játszani fogják.

Vélemény, hozzászólás?