Megérkeztek az új VAIO notebookok

A nyári termékkínálattal hazánkban is elérhetővé válik a világ leghosszabb üzemidejével rendelkező hibrid Ultrabookja, a VAIO Duo13, az audiovizuális élményre fókuszáló VAIO Fit sorozat, valamint a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookja, az üzletembereknek szánt VAIO Pro 13 Ultrabook.

A vadonatúj sorozatban a vállalat legújabb fejlesztései egyesülnek, a megszokott gyorsaság és teljesítménynövelés mellett a letisztult és elegáns kialakítású VAIO notebookok minden eddiginél könnyebben elkülöníthető, hangsúlyos funkciókat hordoznak.

A VAIO Fit széria az audio- és vizuális élményre, a VAIO Duo13 hibrid Ultrabook a praktikusságra, a VAIO Pro13, a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookja a könnyű hordozhatóságra és a kiemelt üzemidőre fókuszál. Az új termékekben megtalálható egyérintéses technológia (NFC) segítségével vezeték nélkül, gyorsan és egyszerűen kapcsolhatóak össze más NFC technológiával rendelkező szórakoztatóelektronikai eszközökkel, a kiemelkedő képminőséget és a valósághű színeket pedig a Sony BRAVIA tévék által ihletett TRILUMINOS Display for mobile Full HD kijelző biztosítja.

VAIO Fit széria – egyszerű kezelhetőség, kiemelkedő hang- és képélmény

A 15 colos (39,5 cm) érintőképernyővel elérhető VAIO Fit és 14 illetve 15 colos VAIO Fit E modellek tervezésekor az audiovizuális élmény maximalizálása kapta a főszerepet. Ennek köszönhetően az új notebookokba olyan Sony technológiák is belekerültek, mint a széles spektrumú, tiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód, a kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosító NVIDIA Optimus technológia vagy a díjnyertes Exmor R CMOS képszenzor, amely még gyenge fényviszonyok mellett is éles HD minőségű fényképek készítését teszi lehetővé.

VAIO Duo 13 hibrid Ultrabook – a jegyzetfüzet halálos ítélete

Notebook és táblagép digitalizáló stylus tollal kiegészítve. A legújabb hibrid Sony Ultrabook az egyedi Surf Slider kialakításnak köszönhetően egyetlen mozdulattal alakítható át táblagépből notebookká és vissza. A karcolásálló Full HD kijelzővel ellátott készülék a világ leghosszabb üzemidejével rendelkező Ultrabookja, amely praktikus alkalmazásaival nemcsak egy okostelefonhoz hasonló mobilitást tesz lehetővé, de a digitalizáló toll segítségével a legszkeptikusabbakat is meggyőzi a jegyzetfüzet és az emlékeztető cetlik elhagyásáról.

VAIO Pro 13 Ultrabook – a profik könnyedsége

A VAIO Pro szériával a Sony bemutatja a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookját. A 33,7 cm-es kijelzőjű (13,3”) speciális, karbonszálas kialakítású notebook tömege alig éri el az 1 kilogrammot, mégis egyesíti a legújabb fejlesztéseket. A munkafolyamatok gyorsaságáért az Intel legújabb, 4. generációs processzora felel, a felhasználói élményt a kényelmes kialakítású, világítással ellátott billentyűzet, valamint a TRILUMINOS Display for mobile technológiát alkalmazó Full HD kijelző adja. A VAIO Pro 13 üzemideje 8 óra, amely a kiegészítő akkumulátorral akár 18 órára is növelhető.

A legújabb Sony VAIO termékek 2013. június végétől elérhetőek Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?