Már világszerte több mint egymillió példány fogyott a PlayStation 4 exkluzív játékából, a Bloodborne-ból

A végsőkig magasztalt RPG kísérteties világában a játékosoknak félelmetes és izgalmas ellenfelekkel kell szembenéznie, ráadásul a multiplayer mód még több élményt ad. Nemcsak a felhasználók, hanem a szakemberek is elismerik a játék művészi igényű grafikáját és a végtelenül addiktív játékmenetét. A Bloodborne sikere pedig még inkább megerősíti a PS4 platform jelentőségét a konzolok között.

screenshot-bloodborne

“A Bloodborne számunkra is egy új kihívás volt, az volt a célunk, hogy egy olyan játékot készítsünk, amely megmutatja, hogy mire képes a PS4” – nyilatkozta Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studio (SCE WWS) elnöke. “Nagyon örülök, hogy ennyi felhasználó élvezi a játék kivételesen gazdag és részletes világát, a gyönyörű, melankolikus atmoszférát és a szinte tapintható feszültséget. A SCE WWS továbbra is olyan szoftverekkel szolgál majd, melyek bizonyítják a PS4 egyedülállóságát.”

Az SCE JAPAN Studio és a From Software – akik korábban a díjnyertes Demon’s Souls játékot is megalkották – legutóbbi együttműködése révén létrejött Bloodborne kiválóan ötvözi a halálos küzdelmet, az izgalmas multiplayer funkciókat és az ismeretlen keresésének izgalmát. A játékosok igazi vadásszá válnak a történetben Yharnam ősi, elátkozott városában.

Vélemény, hozzászólás?