Már karácsony előtt megjelenik a PS4 Magyarországon

A legújabb PlayStation ára Magyarországon 127 990 forint lesz. A konzol egy választható játékkal – Killzone: Shadow Fall – együtt 140 990 forintos csomagáron is kapható majd. Ezek az árak nagyszerű ár-érték arányt mutatnak az új generációs otthoni szórakoztató rendszerek esetében.

„Nagyon örülünk, hogy karácsony előtt elhozhatjuk Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába a PS4-et, amivel eleget teszünk a megjelenési dátumra türelmesen várakozó játékosok magas elvárásainak” – kommentálta a SCEE bejelentését Steve Foster, a vállalat Kelet és délkelet-európai értékesítési és marketing menedzsere, aki hozzátette, hogy a régió nagyon fontos számukra, amit az is bizonyít, hogy az év legfontosabb időszaka előtt elérhetővé válik a PS4.

Perifériák

A PS4™-hez tartozó kiegészítők, a vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK®4), DUALSHOCK®4 töltő és függőleges állvány szintén 2013. december 13-án jelenik meg. A DUALSHOCK®4 kontroller új, több érzékszervre ható játékélményt, valamint számos új funkciót hoz. A vezeték nélküli DUALSHOCK®4 kontroller a korszerűsített mozgásérzékelőkkel, beépített hangszórókkal, könnyű karokkal és újratervezett külső vonásokkal egy új, izgalmas utat nyit meg az új generációs játékok terén. A DS®4 fekete, piros és kék színekben lesz elérhető, 17 990 forintos áron.

screenshot-ps4-001

PlayStation 4 szoftverek

A PlayStation®4 a játék platformok egyik legerősebb szoftver kínálatát hozza el. Olyan első osztályú címeket tartalmaz, mint a Killzone: Shadow Fall, amellyel folytatódik a PlayStation konzolokon átívelő kaland; a DRIVECLUB, amely összehozza a játékosokat a sebességhajsza során, valamint a KNACK™, Mark Cerny-től – a videojátékok egyik legnagyszerűbb elméjétől – amely egészen új játékélményt hoz el az arcade-típusú játékok sorába.

Továbbá a SCEE Worlwide Studios több mint 30 – köztük 12 vadonatúj – címet fejleszt, köztük a régóta várt InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun™ és Everybody’s Gone to The Rapture. A 30 fejlesztés alatt álló játékból 20 a PS4 első évében fog megjelenni.

A később érkező játékok listáján összesen 110 cím szerepel, köztük a Destiny™ az Activision Publishers Inc.-vel együttműködő Bungie Inc.-től, a Call of Duty: Ghosts és a Skylanders Swap Force™ az Activision Publishers Inc.-től, Diablo III a Blizzard Entertainment Inc.-től, a KINGDOM HEARTS III és a FINAL FANTASY XV a SQUARE ENIX-től, az Assassin’s Creed IV Black Flag™ és a Watch_Dogs™ a Ubisoft Entertainmenttől, az NBA 2K14 a 2K Sportstól a, The Elder Scrolls Online a Bethesda Games Studiostól és a LEGO Marvel Super Heroes, Mad Max ™ a Warner Bros. Interactive Entertainmenttől, valamint a Minecraft a Mojangtől.

A hamarosan érkező független játékok között elérhető lesz PS4-re a N++ (Metanet), a Volume (Mike Bithell), a Wasteland Kings (Vlambeer), a Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), a Guns of Icarus Online (Muse Games), a Super Exploding Zoo (Honeyslug), a Road Not Taken (Spry Fox), és a Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

PlayStation Vita (PS Vita)

A rajongók már most érzékelhetik, hogy a PlayStation Vita és a memóriakártyák ára jelentősen csökkent, így a PS Vita ára 60 990 Ft Magyarországon.

A PS Vita játékok erős őszi felhozatalában szereplő Tearaway, Killzone™: Mercenary és Disney Epic Mickey 2: The Power of Two kitűnő karácsonyi ajándék az úton lévő játékosok számára. A változatos szoftverkínálatnak köszönhetően a fiatalabb játékosok szintén élvezhetik a nagyszerű játékokat, a fantasztikus PS Vita-t és a kedvező árat.

PlayStation Plus (PS Plus)

Figyelemre méltó PS4 esetében is a PlayStation Plus (PS Plus), hiszen olyan szolgáltatások lesznek elérhetők a legújabb platformra is, mint az azonnali játékgyűjtemény, a felhő alapú tárolás és az online multiplayer játékmód. A PS4 megjelenésére az azonnali játékgyűjtemény része lesz a Resogun™ és a DRIVECLUB PS Plus Edition is.

Vélemény, hozzászólás?