Lépj be februárban ingyen az online játékok különleges világába az Online Multiplayer szolgáltatás segítségével

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentett egy olyan megismételhetetlen ajánlatot, amely minden PlayStation 4 (PS4™) tulajdonos számára kihagyhatatlan lehetőség. Az SCEE ezen a hétvégén, február 13-án reggel 06.00-tól február 16-án reggel 06.00 óráig ingyenes hozzáférés biztosít a PlayStation 4 tulajdonosok számára, hogy kipróbálhassák a PlayStation Plus (PS Plus) szolgáltatásait.

Ez egy páratlan lehetőség minden PS4 játékos számára, és mivel feliratkozásra sincs szükség, így kár lenne kihagyni ezt a remek alkalmat. Vidd a játékélményt egy magasabb szintre, és élj át felejthetetlen multiplayer szórakozást ezen a hétvégén. Játssz olyan nagy címekkel, mint a Destiny, Far Cry 4, Grand Theft Auto V és a EA SPORTS FIFA 15*. Az ingyenes Online Multiplayer segítségével a PS Plus tagok kipróbálhatják a Share Play funkciót is. Használatával segíthetünk egy bajbajutott barátunk helyett leküzdeni egy nehéz küldetést, de akár meg is hívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak be a játékba, még akkor is, ha ők nem rendelkeznek vele.

10945865_926349257385188_3107188342120803594_o

Már több, mint 10.9 millió felhasználó élvezi ki a PS Plus tagság lehetőségeit, mint például a PS4-en történő online multiplayer szolgáltatást.

Ezen kívül a PS Plus tagok ingyen tölthetnek le havi kettő PS4, PlayStation 3 és PlayStation Vita játékot, és aktív előfizetés teljes ideje alatt bármikor játszhatnak velük – ez csak a PS4 tulajdonosok esetében évi 24 játékot jelent! Az elmúlt időszakban olyan címek szerepeltek az ingyenesen elérhető játékok között, mint az Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition és az Infamous First Light. Továbbá a PS Plus tagsággal rendelkező játékosok élvezhetik a PlayStation Store hatalmas akcióit, illetve exkluzív hozzáférést kapnak egy felhő alapú tárhelyhez, ahová a játékok mentett állásait tölthetik fel, mindössze havi 1250 Ft-ért**. A spórolást szem előtt tartva a felhasználóknak lehetőségük van három hónapos előfizetésre 4999 Ft-ért, vagy éves előfizetés rendelésére 14999 Ft-ért.

További információkat a PS Plus szolgáltatással kapcsolatban a http://hu.playstation.com/ olvashatsz.

* Ez a lehetőség hozzáférést biztosít a PS4 online multiplayer szolgáltatáshoz, ha a játékosoknak van egy saját listája azokról a játékokról, amellyel online szeretnének játszani.

* 2015. január 2-tól

** Az árak országonként eltérőek lehetnek

Vélemény, hozzászólás?