Kyle Chandler és Elle Fanning a Super 8-ban

A J.J. Abrams rendezésében készülő Super 8 címet viselő filmről ezidáig nem sokat hallhattunk: hétpecsétes titokként őriztek minden kis apró részletet. Most végre kielégítették hát kíváncsiságunkat, hiszen nyilvánosságra hozták, hogy Kyle Chandlert és Elle Fanninget szerződtették le a produkcióra.

Azt persze még nem tudtuk meg, hogy kiket fognak alakítani, de valószínűsíthető, hogy nem holmi mellékszerep vár rájuk. A történet három testvér körül forog, akik egy Super 8-as kamerával játszadoznak, és felvesznek néhány dolgot… Egyszer azonban egy idegen lényt is megörökítenek.

A film producere Steven Spielberg lesz, aki ezzel az alkotással szeretne tisztelegni a 70-es, 80-as évek misztikus és sci-fi művei előtt. A sci-fi thriller 1979-be repít bennünket vissza, amikor is lezárják az 51-es körzetet, és az összes ott tárolt és összegyűjtött idegen eredetű tárgyat egy vadonatúj titkos helyszínre készülnek szállítani. Az Ohioba tartó vonat azonban minő meglepő módon, kisiklik, és felborul… és persze van ott egy-két olyan dolog is, aminek talán nem lett volna szabad kiszabadulnia… mégis megtörténik.

A film nagyon ígéretesnek tűnik, de sajnos 2011. nyaráig várnunk kell rá. Addig be kell érnünk a trailerrel.

Vélemény, hozzászólás?