Kicsomagoltuk az Assassin’s Creed IV: Black Flag gyűjtői kiadását

Az elérhető gyűjtői kiadások közül ez az egyik legnagyobb, melyet küllemben és beltartalomban csak egy, kizárólag a Uplay boltjában elérhető Black Chest előz meg. A csomagolásra a korábbiakhoz hasonlóan nem lehet minőségi panasz, de belbecs tekintetében már láthattunk jobbat is.

A kötelező – művészi könyv, játékzene, különleges nyomatok – darabokon túl, természetesen maga a játék és az aktuális főhős plasztikba öntött szobra került a csomagba. Utóbbi kidolgozása nem olyan részletekbe menő, mint az előző rész Connor figurája, ami talán köszönhető a túlzott méretének is mely közelebb van az ötven centiméterhez, mint negyvenhez. Emiatt kissé labilis, amit az sem segít túlzottan, hogy talapzata/felépítménye ferde – összeállítása tipikus karácsonyi hangulatot idéz.

A játékról készülő tesztünket hamarosan olvashatjátok.

Egy hozzászólás a(z) “Kicsomagoltuk az Assassin’s Creed IV: Black Flag gyűjtői kiadását” bejegyzéshez

  1. A harmadik rész gyűjtői kiadása jobban tetszett, abban volt fémdoboz is, és a szobor is sokkal szebb ( ott virít a polcomon ). A játék viszont érdekelne, de a harmadik résznél az a félmegoldás, hogy a felirat lehetett angol, de a menü akkor is magyar maradt, igencsak eltántorít a további magyar feliratos Ubisoft játékok vásárlásától. Javítsatok ki, ha az új résznél nem így van, és akkor elgondolkodom a dobozos verzió megvásárlásán, egyébként pedig várok valamilyen digitális boltos leárazásra.

Vélemény, hozzászólás?