HaloFest – Online fesztivált minden Halo rajongónak

A GameStop Corporation hivatalosan is megnyitotta a HaloFestet, egy virtuális online fesztivált, ahol a Halo rajongók összegyűlhetnek és tartalmasan üthetik el az időt, míg el nem érkezik a várva várt nagy nap. A szeptember 14-ig Halo: Reach megjelenéséig videók, rekordok, legjobb ütközetek és csaták sokaságát élvezhetik a legfanatikusabb fanok.

A www.GameStop.com/HaloFest weboldalon te is csatlakozhatsz a HaloFesthez.

És hogy még élvezetesebb legyen a várakozás, pár meglepetéssel is szolgál a GameStop csapata. Azok a rajongók, akik az oldalon előrendelik a Halo: Reachet, lehetőséget kapnak arra, hogy online regisztráljanak a HaloFestre, és így esélyük nyílik arra, hogy megnyerjék a 18 darab életnagyságú „Bad-boy Halo szobor” egyikét.

Az UA/Multi-Threat konfiguráció minden helyzetben a Spartanok védelmének egyik leghasznosabb eleme. A könnyített mellvédő rész maximális mozgásszabadságot biztosít, miközben a sztendert Mjolnir védelmi rendszer tökéletes rugalmasságot ad minden helyzetben... Tisztára mint egy hajtaft reklám! XD

Lesz itt még egy „Hogyan készült a Halo szobor?” címet viselő videó is, melynek segítségével betekintést nyerhetünk a szobor készítésének folyamatába. Az előrendelők továbbá egy letölthető UA Multi-Threat Mjolnir Mark V(B) fegyverzetet és egy Spartan felderítő sisakot is kapnak majd. Szóval lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Így meg majdcsak kibírjuk valahogy ezt az alig több, mint egy hónapot.

Addig pedig itt a legújabb Red vs. Blue szösszenet, csak úgy, ízelítőnek.

Vélemény, hozzászólás?