Gyors és intelligens Blu-ray lejátszók a Sonytól

A Sony tavasszal érkező Blu-ray lejátszóit a gyorsaság, a stabilitás, a sokoldalúság és az egyszerű kezelhetőség jellemzi. A folyamatos és megbízható adatátvitelt biztosító extra érzékeny Wi-Fi antenna és a Miracast™ segítségével az okostelefonokon vagy tableteken megjelenő tartalom könnyedén megosztható mind az öt modellen és azonnal megjeleníthető a tévé képernyőjén, így az internetes videók, a YouTube klipek, de akár a játékok is problémamentesen élvezhetőek.

A szélesebb codec-támogatás még kiterjedtebb hozzáférést tesz lehetővé, ami rengeteg fájl- és tartalomtípust jelent a mozifilmektől a fényképek tárolásán át az otthoni hálózati funkciók ellátásáig. A készülékekkel garantáltan részletgazdag képmegjelenítés, természetes és kiváló hangzás érhető el. Az internetes tartalmakhoz való hozzáférés minden eddiginél gyorsabb, a bootolási idő kevesebb 1 másodpercnél, a Super Quick Startnak köszönhetően pedig a lemez behelyezését követő 30 másodpercen belül megkezdődik a film lejátszása.

screenshot-sony-BDP-S4200_front_A-c-9-1200

A meghajtó csendesebb és tartósabb, a lezárt porálló mechanizmus csökkenti a zajt, és garantálja a pontos, hibamentes lejátszást. A kínálat csúcsát BDP-S6200 és S7200 modellek képezik, melyek képesek 4K Ultra HD felbontásúra felskálázni a meglévő Full HD lemezeken található filmeket, új élményeket adva a korábbi filmekhez a 4K felbontásra képes televíziókon.
A lejátszók emellett az online videotartalom minőségét is képesek javítani. A Dual Core processzor segítségével az IP Content Noise Reduction Pro az alacsony felbontású videofelvételek képét tisztábban és élesebben jeleníti meg, így a tévé képernyőjén kevésbé zajos és természetesebb színvilágú felvételeket láthatunk viszont.

A Blu-ray lejátszók lenyűgöző képmegjelenítéséhez az eddigi legjobb hangminőség társul. A Digital Music Enhancer a silányabb soundtrack minőséghez hozzáadja a Sony egyedi audiotechnológiáit, így az internetes videók vagy MP3 zenei gyűjtemények finom, magas frekvenciájú részletei sem vesznek el az erősen tömörített digitális zenei fájlok lejátszásakor. A Dynamic Range Recovery visszaállítja az alacsony bitrátájú hangsáv elveszettnek hitt dinamikáját, így sokkal természetesebb hallgatási élményt biztosít.

screenshot-sony-BDP-S6200_front_h-16-1200

Az új, BDP-S7200 , BDP-S6200 , BDP-S5200 , BDP-S4200 és a BDP- S1200 intelligens Blu-ray lejátszók Európa-szerte 2014. február és július között kerülnek forgalomba.

Vélemény, hozzászólás?