Game On – Az interaktív videojáték kiállítás

A világ számos nagyvárosában felbukkanó utazó kiállítás végre Magyarországra is ellátogatott, mégpedig azért, hogy bemutassa a videojátékokat az “őskortól” napjainkig!

A Game On egy interaktív kultúrtörténeti kiállítás, ahol a “mindent a szemnek és mindent a kéznek is!’ jelmondat a nyerő, így nem csak megtekinthetjük, honnan is indult a napjainkban oly népszerű “játék-láz”, hanem ki is próbálhatjuk a múlt nagy kedvenceit.

A kiállítás hivatalosan ma, azaz 2012. október 19-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, de szerkesztőségünk a tegnapi nap folyamán exkluzív bebocsátást nyert a VAM Design Center (1061 Budapest, Király u. 26.) alagsorában lévő “bűnbarlangba”.

Nem is voltunk restek és kilátogattunk az igencsak retro szagú kiállításra, ahol testközelből élhettük át a múlt nagy pillanatait és próbálhattuk ki a mérföldköveknek számító játékokat.

Látogatásunk idején még javában zajlottak a munkálatok, így sajnos nem sikerült minden egyes kiállított játékgépet és konzolt kipróbálnunk, de azért igyekeztünk! :)

Egyelőre képes kedvcsinálóval szolgálhatunk (a galéria megtekintéséhez indítsátok el a slideshow-t):

Aki kedvet kapott az interaktív kultúrtörténeti kiállítás megtekintéséhez, az a TicketPro oldalán tájékozódhat a jegyárakról, illetve vásárolhat magának jegyet. A kiállítás egészen 2013. január 8-áig várja tárt kapukkal a kilátogató lelkes játékosokat!

Ne hagyjátok ki, mert ilyennel nem mindennap találkozik a gamer! ;)

7 hozzászólás a(z) “Game On – Az interaktív videojáték kiállítás” bejegyzéshez

  1. @Csillagf3nyke: Persze, de azt se feledd, hogy egész más úgy nézelődni, hogy rajtatok kívül szinte nincs más, mint úgy, hogy tele van a hely, és minden gépnél amihez hozzányúlnál várakozhatsz jó ideig. A képek alapján pedig úgy döntöttem, hogy nem dobok ki ennyi pénzt erre. Inkább egy játék árához dobom hozzá ezt az összeget. :)

Vélemény, hozzászólás?