Eurogamer Expo 2011 – A szombati nap összefoglalója

A még nagyobb tömeg mellett még több játékot és még több konzolt láttam, és valami elképesztő hangulatot. Azért látszik, hogy ez már a negyedik éve a rendezvénynek, ugyanis a belépés is okosan van megcsinálva. Az is látszik, hogy felnőtt a dolog, mivel még több “booth babe” volt kint, mint múlt évben, ami csak jó. :)

A játékok tárháza… Rengeteg. A szombati nap azzal telt el, hogy a wi-fi-t próbáltam megtalálni, de mind a publikus és sajtós elképesztően gyenge volt és egy Twitter képfeltöltés komoly perceket vett igénybe… Emellett végignéztem az összes játékot, ami ki volt állítva. Assassin’s Creed Revelations, Mass Effect 3, Battlefield 3, Modern Warfare 3, Batman: Arkham City, Guild Wars 2, Star Wars: TOR, Uncharted 3, RAGE… stb. A jó az, hogy nagyon sok konzol van és a várakozási idő viszonylag tűrhető, ami kb. 5 perc emberenként. Viszont a baj az, hogy rengeteg az ember is, tehát a várakozási idő sokszor 1-2 órára nő. Vicces, amikor lát az ember egy táblát a sor felénél, hogy “ettől a ponttól a várakozási idő még 1 óra”. :) Te meg :O .

Amin eddig volt lehetőségem próbakört menni, az a Batman: Arkham City és a Monstermind volt. Ne tessék megijedni, nem azért, mert ilyen sokáig tartott sorakozni, hanem mert rengeteg ismerős emberrel futottam össze és mivel ma van a nagy nap, ezért inkább a képekre feküdtem rá.

Tehát. Batman: Arkham City. Ha esetleg láttátok az egyik Macskanős trailert, ami nemrég jött ki, akkor tudjátok, hogy melyik részt játszottam. :) Egy valamit le kell szögezni már most. A Macskanő az enyém!!! :D

A harcrendszer ugyanaz, mint a Batmannek, viszont a mozgása valami elképesztően kecses és ha eddig valakik úgy gondolták, hogy a Batman-t milyen jó nézni, ahogy üti az ellent, mert tök vagány… A Macskanő Batman tökéletes női mása. :)

Emellett lehetőségem volt Batmannal is rohangálni egy kicsit a “vadonban”, ami megint csak elképesztően jó. Ami a trailerekben latható, az egy az egyben igaz és tökéletesen működik. A köpenyünkön való siklastól a “Grappling Gun”-ig, minden. Rengeteg új mozdulat és kombó van, ami nagyon jó kis újításként jön azoknak, akik vagy tízszer végigtolták az első részt.

Egyelőre ennyire volt időnk, már ami az írást illeti. Hamarosan folytatjuk…

Egy hozzászólás a(z) “Eurogamer Expo 2011 – A szombati nap összefoglalója” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?