[Frissítve!] Csak 2014-ben jön a DriveClub

Ez a hét egyértelműen a csúszások hete, hiszen a Ubisoft két játékát is áttessékelte 2014-re. A legfrissebb pletykák szerint azonban nem csak a Watch Dogs, valamint a The Crew lesz az egyetlen ‘áldozat’.

A The Same Coin nevű oldal meg nem nevezett forrására hivatkozva ugyanis azt állítja, hogy a PlayStation 4 egyik nyitócímének szánt DriveClub megjelenése is 2014-re csúszik. A rémhírt aztán a Kotaku is megerősíteni látszik, a magazin munkatársai ugyanis egy Sony rendezvényen jártak San Franciscóban, ahol a PS4 nyitókínálatában már nem szerepelt a DriveClub.

screenshot-driveclub

Az illetékesek egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánták az értesüléseket, bár ha a híresztelés igaz, akkor a Sony bajban van, hiszen a DriveClubot hónapok óta úgy reklámozzák, mint a PS4 egyik ‘ingyenes’ játéka, amellyel a Plus előfizetéssel rendelkezőket jutalmazzák.

[Frissítve!] A hír igaznak bizonyult: az Evolution Studios játéka csak 2014 elején válik elérhetővé. A PS Plus előfizetők a DriveClub helyett a Compulsion puzzle platformerével, a Contrasttal kell, hogy beérjék.

Vélemény, hozzászólás?