A Bungie büntetéssel fogja jutalmazni a Boostereket

Nincs bosszantóbb annál, mikor a játék kellős közepén a csapatod egy-két tagja úgy gondolja: ezt a meccset már nem lehet megnyerni és szó nélkül szépen kilépegetnek… cserben hagyva a csapatot és így megfosztva bennünket az esetleges fordítástól és a nyeréstől.

Az idő előtti kilépés az online játékok kezdete óta problémát jelent, de ezidáig nem igazán történtek ellenlépések a krónikus korai kilépéstől „szenvedő” alanyok szankcionálásával kapcsolatban. Most azonban a Bungie felfedte, hogy kidolgoztak egy megoldást az alattomos kilépők megleckéztetésére.

Így jár az, aki idő előtt kilép a játékból... Megszorongatják a... nyakát!

A Bungie Közösségi Igazgatója, Brian Jarrard jelentette be a jó hírt a tisztességes és becsületes játékosoknak. „Úgy vélem, hogy az egyik jó dolog, ami izgatottságra ad okot, nem más, minthogy képesek leszünk szankcionálni azon embereket, akik rendszeresen kilépnek játék közben, ami nem éppen csalás, de igazán sok negatív érzést és tapasztalatot kelt a többi játékosban a játék során… Valójában új eszközök segítségével most már fel tudjuk deríteni őket és meg is tudjuk büntetni azokat, akik rendszeresen ezt játsszák. El akarjuk őket távolítani az egész közösségből, hogy többé senki másnak ne okozzanak bosszúságot.”

Jarrard nem részletezte, hogy milyen büntetésre is számíthatnak a megrögzött kilépők. Reméljük azonban, hogy azok nem számítanak majd abba a körbe, akik akaratukon kívül kénytelenek kilépni a játékból, mert példának okáért kidobta őket a Live.

Vélemény, hozzászólás?