Bemutatkozott a Sony Xperia termékcsaládja

Hardver “részlegünk” vezetőjével egy nagyon kedves invitálásnak tettünk eleget a mai napon. A sajtóreggeli apropója a Sony Xperia termékcsaládjának hivatalos bemutatkozása volt, melyre mi is meghívót kaptunk.

A rendezvény helyszínéül a Budapest V. kerületében található patinás Hotel President szolgált, melynek 6. emeletén került sor a hivatalos leleplezésre.

Az esemény Wágner Tibor – a Sony Mobile közép-európai igazgatójának – köszöntőjével indult, majd ezt követően részletesebben is megismerkedhettünk az Xperia család két új mobiljával, az Xperia T-vel és az Xperia J-vel.

“Az Xperia T, mely a legújabb James Bond moziban – Skyfall – is szerepel majd, a vállalat legújabb zászlóshajója. Ez az okostelefon a Sony legjobb HD kijelzőjét és kameráját, valamint az NFC által támogatott ’One touch’ technológiát kínálja a felhasználóknak. Az Xperia J szemet gyönyörködtető dizájnja és kategóriájában kiemelkedő kijelző mérete révén kiválóan ötvözi a stílust a megfizethetőséggel.”

Az Xperia T várhatóan októbertől két operátornál – T-Mobile és Vodafone – lesz elérhető. Az operátori ajánlatokról, és a készülékek áráról azonban csak később kapunk tájékoztatást. Az Xperia J szintén októbertől válik elérhetővé a Sony Centerekben, várhatóan 79.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Az okostelefonok bemutatását követően Várnagy Enikő termék manager vette át a szót, aki bemutatta nekünk az Xperia Tablet S táblagépet, melyről az alábbi linken bővebben is olvashattok.

Összességében egy igen jó hangulatú és felettébb informatív sajtóreggeliben volt részünk, ahol három figyelemreméltó készüléket volt szerencsénk közelebbről is szemügyre venni. A termékekről a napokban külön hírben is beszámolunk, melyeket mindenképp érdemes lesz átolvasnotok.

Matus és jómagam is pozitív élményekkel tértünk haza, melyet ezúton is hálásan köszönünk vendéglátóinknak! :)

A rendezvényen készítettünk pár képet is, melyeket alább tekinthettek meg.

2 hozzászólás a(z) “Bemutatkozott a Sony Xperia termékcsaládja” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?