TGS: Bejelentették az új Devil May Cry-t

A Capcom sajtó konferenciáján bejelentették a következő Devil May Cry-t. Most mindenki ugorjon fel a székéből a levegőbe és tapsoljon egyet, hisz ez a mai nap legnagyobb bejelentése! Az Enslaved és a Heavently Sword fejlesztője, a Ninja Theory azonban nem az ötödik résszel bővíti a franchise-t, hanem egy újragondolással, melynek szimplán a DMC nevet adták. Az újradizájnolt Dante jóval fiatalabb mint eddig, és remélhetőleg jóval brutálisabb és betegebb is lesz.

Keiji Inafune, a Capcom fejlesztésért felelős vezetője elmondta, korai még megjelenési dátumról beszélni, de annyit azért elárult, hogy Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is fejlesztenek.

Tameen Antoniades, a Ninja Theory fejese szerint az eredeti DMC játék nagyon nagy inspirációként szolgált, és a legújabb részből sem maradhat ki a mai lázadó ifjúság. A csapat ráadásul nem kicsit merült bele a mai fiatalok életmódjának kutatásába, alaposan utánajártak napjaink divattendenciájának, utcai művészetének, még a zenét sem hagyták figyelmen kívül. Minden létező perspektívát körbejártak, hogy kellő hitelességgel tudják visszaadni a mai fiatalság életmódját. És mindezt miért? Hogy egy kis frissességet csempésszenek a sorozatba.

A Capcom ígérete szerint „újradefiniálják a franchiset”, hogy ezáltal megalkossák a valaha volt legjobb Devil May Cry játékot. Mit is mondhatnék erre? Állunk elébe! Videó alább, a megtekintés kiskorúak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott: brutálisan vadállat módon beteg és ütős. És képek is alább.

7 hozzászólás a(z) “TGS: Bejelentették az új Devil May Cry-t” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?