Az Xbox One megjelent Magyarországon

A Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, a Ryse: Son of Rome, a Kinect Sport Rivals és a Battlefield 4 mellé idén olyan újonnan megjelenő játékok csatlakoznak, mint a Sunset Overdrive, a Zoo Tycoon, a Forza Horizon 2 és a Halo: The Master Chief Collection, amely tartalmazni fogja a várva várt Halo 5: Guardians béta hozzáférést is.

A 129.900 Ft árú csomagok mindegyike tartalmaz egy Xbox One konzolt 500 GB-os merevlemezzel, Blu-Ray lejátszóval és beépített Wi-Fivel, egy vezeték nélküli Xbox One irányítót és egy 14 napos Xbox Live Gold hozzáférést biztosító letöltőkódot az Xbox Live szolgáltatáshoz.

screenshot-xbox-one

Ugyancsak mától válik elérhetővé az Xbox One konzol Kinect szenzorral, 159.900 Ft áron. Akik ezt a csomagot választják, azok a fentiek mellett egy sor új, exkluzív Xbox élményt tapasztalhatnak meg, ilyen a kézjelekkel történő irányítás, a biometrikus bejelentkezés, a kontroller párosítás, videóhívások Skype-on, azonnali személyre szabhatóság, QR kódok szkennelése, bizonyos játékoknál pedig, mint a Kinect Sports Rivals, a Dead Rising 3 és a Project Spark, további funkciók válnak elérhetővé:

Game DVR / Upload: A Game DVR-rel rögzíthetők a legjobb pillanatok, amelyek az Upload Studio programmal pedig könnyen megoszthatók is az online játékosközösség tagjával. A játékmenet utolsó 5 perce rögzíthető, amit aztán meg lehet osztani másokkal is.

Alkalmazások: Az Xbox One konzolra készült Skype alkalmazással lehetőség van HD videóhívásokra, és most először a tévé képernyőjén videós konferenciahívások lebonyolítására is. Az Internet Explorer böngésző, a OneDrive felhő alapú fotótárhely szolgáltatás, a YouTube, a SmartGlass és a Twitch alkalmazások is kényelmesen elérhetők lesznek a konzol tulajdonosai számára.

Mindent megteszünk azért, hogy az Xbox One konzol legyen a legjobb hely a játékosok számára.

Az idei ősszel kezdődően az Xbox One konzolra érkezik a legnagyobb és legjobb játékkínálat, folyamatosan gyarapodó funkciókkal és alkalmazások széles választékával.

Vélemény, hozzászólás?