Az OtterWorks bejelenti új játékát Escape Velocity címmel!

Az Escape Velocity az OtterWorks első játéka, mely stílusában a klasszikus shoot-em-up játékmenetre épül. A küldetés rendszerben nincs megkötés, szabadon választhatunk, hogy milyen típusú pályákon akarjuk bizonyítani képességeinket. Űrhajóink alapfelszereltségét annak fényében bővíthetjük, hogy milyen eredményességgel teljesítjük a választott küldetést. Az űr szabad préda, csakis rajtunk múlik, hogy mekkora hírnevet szerezünk magunknak.

Célunk, hogy a klasszikus shoot-em-up stílust kibővítsük a szabadság érzetével és folyamatos kihívást kínáljunk a játékosok számára. Éppen ezért az Escape Velocity játékmenete teljes egészében procedurálisan generált elemekre épül, így a játékosnak minden egyes alkalommal fel kell készülnie a váratlan eseményekre. A küldetéstípusok kötöttek, a pályákon zajló események azonban sosem lehetnek ugyanazok.

A fegyverrendszer egymásra épülő struktúrája is egyedi játékstílust ígér. A fegyverek adott típusú energiával működnek, melyek vagy a játékban szerzett kreditekért a hangárban tölthetők fel vagy a pályákon kilőtt ellenség után gyűjthetőek be. Nem mindegy azonban milyen tatkikát választunk. A választott fegyvertől függ, hogy a kilőtt ellenfél melyik fegyverünkhöz hagy hátra lőszert.

Az Escape Velocity Android verziója már elérhető a Google Play felületen. Hamarosan az iOS, BB és Windows Phone változat is letölthetővé válik.

Az Escape Velocity fejlesztése korántsem ért véget! Hamarosan érkeznek az új játékmódok, minigame és muliplayer lehetőségekkel. Tovább bővítjük a helyszínek számát, így hamarosan még változatosabb környezetben próbálkozhatunk a küldetések teljesítésével. Újabb ellenfelek bővebb hullámaira is számíthatunk az Escape Velocity következő frissítéseiben.

A játékkal és az OtterWorks graphics & gamestudioval kapcsolatos információkért kérjük látogass el a www.otterworks.hu weboldalra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a press@otterworks.hu címen.

Vélemény, hozzászólás?