Az Oddworld visszatér!

Az Oddworld Inhabitants kézen fogta a brit játékfejlesztő céget, a Just Add Watert, és kettejük románcából talán több Oddworld játék is születni fog: különböző platformokra.

A sikeres sorozat 1997-ben debütált az Oddworld: Abe’s Oddysee-vel, igaz, akkor csak Playstationre. Azt még nem tudjuk, hogy vajon milyen új részletek fognak megjelenni a játékkal kapcsolatban, de a Just Add Water annyit azért elárult: a rajongóknak érdemes lesz nyitott szemmel és füllel járniuk, hiszen a következő hetekben és hónapokban új információkat közölnek majd a játékkal kapcsolatban.

Pár éve volt már róla szó, hogy folytatják a sikersorozatot, de valamilyen oknál fogva a fiók mélyére került ez a remekmű, pontosabban annak folytatása. Most azonban valaki nyílván újra feldobta a folytatás lehetőségének ötletét, és úgy sejtjük, a hivatalos weboldaluk megújulása is egy új rész előkészületeit sejteti.

„Az Oddworld csapatával dolgozni nagyon különleges. Követni Lorne Lanning, Sherry McKenna és a többiek gondolatmenetét pedig fantasztikus!” – mondta Stewart Gilray, a Just Add Water vezérigazgatója. „Mind nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra életet lehelünk az Oddwold világába és ezáltal belénk is újra visszatér az élet.”

A sorosat legutolsó darabja 2005-ben jelent meg Xboxra, Oddworld: Stranger’s Wrath címmel. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Vélemény, hozzászólás?