Az Ascari versenypályán debütál a Gran Turismo 6

A spanyolországi Ronda városában és a közeli Ascari versenypályán tartott kétnapos rendezvényen a legendás autószimulátor játék minden részletét megismerhetik a résztvevők.

Az Ascari pályát és a teljes vidéket a játékosok is felfedezhetik majd a Gran Turismo sorozat legújabb részében. Az Ascari Race Resort Spanyolország leghosszabb versenypályája, amelyet a VIP vendégek és a média képviselői élőben is kipróbálhatnak, az autószimulátor játékban pedig 1200 lenyűgöző autóval száguldhatnak végig a versenyzők a virtuális aszfalton.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a Gran Turismo legújabb részét itt indíthatjuk el” – emelte ki Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital Inc. elnöke és a Gran Turismo sorozat megalkotója, aki hozzátette, hogy különösen nagy élmény számos meghatározó autógyártó partnerrel együtt az Ascari versenypályán megmutatni a vendégeknek a valódi és a virtuális vezetési élményt.

screenshot-gt6-ascari

Ronda polgármestere, Maria de la Paz Fernandez Lobato szintén nagy várakozásokkal áll a rangos esemény előtt. „Amellett, hogy Ronda egy ősi város rengeteg hagyománnyal, egyben egy vibráló, élénk és modern közösség is. Nagy örömünkre szolgál, hogy otthont adhatunk a GT6 bemutatásának.”

Klaas Zwart, az Ascari Race Resort tulajdonosa hozzátette, hogy a Polyphony csapata lenyűgözően pontosan és valósághűen modellezte le az Ascari pályát. „Megtiszteltetés számunkra, hogy a világszerte várt játék indításához erre a helyszínre esett a készítők választása. Biztosítjuk, hogy a résztvevőknek nem mindennapi versenyélményben lesz részük.”

A Gran Turismo 6 spanyolországi rendezvényére a szervezők a média képviselőit hívják meg, azonban a nívós esemény minden részlete elérhető lesz a gran-turismo.com oldalon is.

Vélemény, hozzászólás?