Áprilisban kerül megrendezésre a Real Gamers nyitórendezvénye

A„Real Gamers” elnevezésű közösségünk elsődleges célja, hogy kulturált környezetben és kiváló technikai feltételek mellett összehozzuk a játszani vágyó fiatalokat korra és nemre való tekintet nélkül. A hagyományos „LAN-Party” fogalmát újraértelmezve és gazdagon kibővítve egy olyan közösséget szeretnénk összekovácsolni, ahol nemcsak PC-sek, de konzolosok is otthon érzik magukat a szoftveres játékok birodalmában.

Rendezvényeinkre 14 és 99 éves kor közötti játékosok jelentkezését várjuk. Az eseményeinken résztvevők vállalják, hogy elhozzák saját személyi vagy hordozható számítógépüket, becsatlakoznak LAN hálózatunkba és a rendezvény több mint 24 órás ideje alatt programjainkon, játék lehetőségeinken igény szerint részt vesznek. A programok kötetlenek, lehetőség nyílik akár nonstop barátokkal, ismerősökkel kötetlenül és önfeledten játszani, de ugyanakkor lehetőség van szervezett versenyeken, aktív kikapcsolódást nyújtó programokon is részt venni.

Real Gamers Plakát

Célunk, hogy minél többen megismerkedjenek a szoftveres videojátékok nyújtotta élménnyel, továbbá, hogy mindenki számára könnyedén hozzáférhető, közvetlen testközelből kipróbálható legyen. Tervezett versenyjátékaink között szerepel a Counter-Strike, a Call of Duty, a Battlefield széria részei, valamint a League of Legends, a Dota 2, a StarCraft 2 és a HeartStone is. A játékosok dönthetik el, hogy mely versenyekre jelentkeznek, valamint akár új versenyjátékokat is ajánlhatnak, ha kedvencük nem kapott helyet a fenti listában.

Rendezvény kezdete: 2014. április 19. | 09:00 órától
Rendezvény zárása: 2014. április 20. | 10:00 órától
Cím: H-6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.
Email: info@realgamers.hu
Facebook: www.facebook.com/realgamerskozosseg
Steam: http://steamcommunity.com/groups/realgamerskozosseg

Bővebb információkért, a részletes programtervért és a jegy foglalásért látogassatok el a közösségünk weboldalára: http://realgamers.hu/

Vélemény, hozzászólás?