A Valve újabb gyors fejlesztést helyezett kilátásba

Emlékeztek a Left 4 Dead-re? Rémlik, hogy 6 hónappal később az E3-on bejelentették a Left 4 Dead 2-t? És hogy az eredeti játék megjelenésétől számított egy év múlva már itt is volt a folytatás? Mindenkit lázba hozott ez az extra gyors fejlesztés, ez tény, és való. Úgy tűnik, a Valve most újra el akarja sütni ezt a trükköt.

A Valve főnöke, Gabe Newell elmondta: „Egy bizonyos ponton újra megtesszük.” Newell kifejtette, hogy a meglepetés ereje persze mindig sikert hoz a konyhára. Igyekezett sietve hozzátenni azt is, hogy komoly kockázat is van emögött, hiszen a hagyományos meglepetés a játékiparban nem az, hogy „Ó, meglepődtem, mert valami jó történt!”, jóval inkább arról szól, hogy „Ó, meglepődtem: Nemrég vettem meg az X-Fire-t, és máris lejárt.”

Egy szó, mint száz: a jó szándék néha kevés! Hiába az igyekezet, az emberek mentalitásán és a dolgokhoz való negatív hozzáállásán nem mindig lehet változtatni.

De, ha már a gyors fejlesztésnél tartunk, és valóban meg fogják tenni, akkor reméljük, hogy a Portál 3-at pécézik ki maguknak! Egyelőre csak reménykedünk.

Vélemény, hozzászólás?