A Crysis 2 lesz a PS Plus novemberi ingyen játéka

Természetesen novemberben sem lesz ez másképp. Tegnap délután a Sony Computer Entertainment azt is elárulta, hogy a Crytek 2011. márciusában megjelent lövöldéje, a Crysis 2 lesz a következő hónap “húzócíme”.

A PlayStation Plus tagsággal rendelkezők november 7-étől tölthetik le az FPS-t, ezúttal is díjmentesen.

10 hozzászólás a(z) “A Crysis 2 lesz a PS Plus novemberi ingyen játéka” bejegyzéshez

  1. Sajnos most rossz játékot választottak, mert már végigjátszottam. Kellemeset csalódtam benne. Nem fogom az egekig magasztalni, mert közel sincs a tökéleteshez, de semmiképp nem lehet azt mondani rá, hogy rossz lenne. A 3. része nem lesz instant get, de biztos vétel lesz nálam, mikor lejjebb megy az ára… Uborkaszezonban tökéletes. :)

  2. @sidocious: Elég gyorsan le ment az ára, én meg megjelenéskor megvettem 10.000ft-ért -.- Bár egy részt életem egyik legrosszabb és legjobb vásárlásának is nevezhetném ezt. A legjobb azért, mert ajándékba kaptam hozzá a Bad Company 2-t, és ha nem adták volna hozzá ajándékba akkor sosem vettem volna meg a BC2-t és akkor elég jó élményekből maradtam volna ki. A legrosszabb pedig azért, mert most már összesen 5000ft-ba (se) kerül a kettő játék + ha nem leszek “szerelemes” a BC2-be, akkor a BF3-ra se dobtam volna ki pénzt. A BC2 nagyon jó BF lett, így álltam hozzá a BF3-hoz is, de hát az számomra nagyon rossz lett. Azért letöltöm PS3-ra is, legalább kitudom ott is próbálni :)

Vélemény, hozzászólás?