A Bungie brit celebekkel készül a Halo: Reach megjelenésére

Kevesebb, mint 7 hét választ el bennünket a 2010-es év egyik, de talán azt is mondhatjuk, hogy az év legjobban várt eseményétől, a Halo: Reach megjelenésétől.

A Bungie által fejlesztett franchise az egyik legsikeresebb franchise a játékos történelem során. Már szimplán azzal rekordot döntött, hogy az év elején megjelent Halo: Reach multiplayer béta verzióját több, mint 2,7 millióan tesztelték.

Nagy a készülődés a Microsoft és a Bungie háza táján a közelgő nagy esemény miatt. A legújabb őrület, amit áldott jó marketingeseik kitaláltak, hogy megszervezik minden idők egyik legnagyobb megmérettetését. És hogy mi a főnyeremény? Nem más, mint a hírességekből álló Celebrity Elite Spartan Squad csapatkapitányi címe.

A hírességekből álló csapatot a futball legenda Rio Ferdinand, a The Gadget Showból (magyar címe: Kütyüparádé) ismert műsorvezető, Jason Bradbury és a vonzó énekesnő, Jamelia erősítik. Velük küzd még Ben Cohen, az ismert rugby játékos. Az 5. tag kilétét egyelőre homály fedi, de csak jövő hétig. A hatodig Spartan tag a megmérettetések győztese lesz, aki győzelmével a csapatvezetés jogát is megnyeri.

A londoni sajtótájékoztatón bejelentették, hogy az összecsapások augusztus 4-én indulnak. Ekkor kelnek útra, hogy felkutassák Anglia legjobb Halo játékosait, illetve azt az egy embert, aki méltó lesz a végső összecsapás levezénylésére.

Vélemény, hozzászólás?