A BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two március 25-től letölthető

A 2K és Irrational Games a mai napon bejelentette, hogy a BioShock® Infinite: Burial at Sea – Episode Two*, a díjnyertes BioShock Infinite harmadik kiegészítő tartalomcsomagja világszerte március 25-től válik letölthetővé a PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerére, a Microsoft Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerére, és Windows PC-re.

A BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two-t szinte teljesen az alapoktól építette fel az Irrational Games, a stúdió, melynek az eredeti BioShock és a BioShock Infinite játékokat köszönhetjük. Az új kiegészítő története – melyet ezúttal egy új játszható karakter, Elizabeth szemszögéből élhetünk át – lezárja a BioShock Infinite és a Burial at Sea cselekményét, és a lopakodásra hangsúlyt fektető játékmenete során új fegyverekkel és játékmódokkal is találkozhatunk.

screenshot-bioshock-infinite-burialatsea

“A Burial at Sea – Episode Two történetében az eredeti BioShock és BioShock Infinite szinte összes fontosabb szereplője megtalálható.” – nyilatkozta Ken Levine, az Irrational Games kreatív-igazgatója. “Egy olyan történet, mely a játékosok számára új perspektívába helyezi a BioShock univerzumot, és lezárja a BioShock Infinite és a Burial at Sea cselekményét.”

*A BioShock Infinite nem képezi a kiegészítő tartalom részét, viszont elengedhetetlen a mellékelt tartalmak eléréséhez.

Vélemény, hozzászólás?