Supernatural – Szabadlábon a pokol

Bár még javában tart a nyár, mi már lelkesen várjuk az őszt, vele együtt pedig kedvenc sorozataink új évadainak kezdetét. Így van ez az Odaáttal (Supernatural) is. A CW tv nagysikerű sorozatának 6. évada 22 részes lesz, és szeptember 24-én indul.

A CW tv a következő sajtóközleményt adta ki a sorozattal kapcsolatban:A hatodik évad rejtélyekkel és sötétséggel lesz tele. A menny és pokol már nem olyan, mint az apokalipszis előtt, ahogy azt az ötödik évadban láthatták. Most a szörnyek, démonok, angyalok egy vad és káosz uralta világba csöppennek. Ez alatt Dean Winchester, bár megesküdött, hogy soha többé nem fog, ismét vadászni indul, újra a régi életében találja magát, és ezt csakis egyetlen embernek köszönheti: Sam Winchesternek, aki megszökött a pokolból. Ketten ismét összeállnak, hogy újra felvegyék a harcot a gonosszal, ám hamarosan felismerik, hogy már nem azok, akik korábban voltak, a kapcsolatuk sem a régi és semmi sem az, aminek látszik.”

Eric Kripke, a sorozat szülőatyja ezt az évadot szánja az utolsónak. A főszerepeket ismét Jensen Ackles (Dean Winchester) és Jared Padalecki (Sam Winchester) alakítja, mellettük megjelenik Jim Beaver (Bobby Singer) és Misha Collins (Castiel) is.

Vélemény, hozzászólás?