Reggeli a Pokolban – 10.18.

A hűvös-ködös reggelt követően ma igen kellemes, 18-20 fokos szép őszi időben lesz részünk, bár a Dunántúlon megélénkülhet a szél, ami természetesen csökkentheti hőérzetünket.

A héten már volt szó a könyvekről, a rádióról, ma pedig félve térek át a televízióra, mert nagyjából látom előre a válaszokat: senki nem néz tévét! :) Én bevallom őszintén, szoktam tévézni, még ha nem is sokat.. Nagyjából híradó idején kerül bekapcsolásra a televízió – vagy újabban akkor sem – aztán ha van valami olyan sorozat, esetleg megnézem. Ha nem, akkor marad a Paprika tévé, mert ott mindig tanulok valamit, vagy csak ötletet és ihletet merítek! :) Szóval a mai kérdés legyen az: szoktatok tévéműsort nézni, vagy csak játékra/házimozizásra használjátok a készüléket?

http://youtu.be/Dsd66co9SBE

Mindenkinek szép napot kívánok!

5 hozzászólás a(z) “Reggeli a Pokolban – 10.18.” bejegyzéshez

  1. Jónapot… Nálunk asszonka néz főzős, lakberendezős műsorokat, a gyerek meg minimaxot, közösen néznek x-fucktort, meg megaszsztárt, ezekből én max a válogatást nézem, inkább csak belenézek, de amúgy nem igazán nézek tévét. Jó sok éve… :) Max akkor nézek meg filmet, ha tudom, hogy olyasmi lesz, ami nagyon érdekel, vagy ritkaság. Erre van is értesítőm beállítva a port-on, ami szól, ha az adott film lesz, ilyenkor a beltéri egységgel felvetetem, azt amikor jól esik, megnézem :)

  2. Üdv mindenkinek! Nálunk a TV arra van, hogy a család megnézze a híradót, a Barátok köztöt, valami gagyi török szappanoperát, és kb az összes helyszínelős sorozatot. A család fogalom ilyenkor természetesen rám nem terjed ki :) A PS3at próbálgattam otthon a FullHD TVn, az nagyon jó volt, aztán elhoztam albiba, és itt csak valami “ócska” TV van, azon pedig kb semmi nem élmény. Amíg nem sikerül beszereznem ide is egy FullHD monitort (kisebb felbontásra nem sikerült leskálázni a PS3 képét…), addig a PS3at is hanyagolom. Egyébként az ég kék, a fű zöld, az RTL II meg nem érdekel…

  3. Szép Napot Mindenkinek!
    Nem akartam azt írni, hogy nem szoktam nézni TV-t, de egyszerűen nem tudok mást mondani, ha ez az igaz :D Pontosan úgy van ahogy a kérdésed 2. felében írtad :) Egyébként valaki nézett már RTL II-t? Van valami vélemény róla? Én még megnézni se tudtam volna, mert 17 csatornánk van és nincs közte az RTL II, de a sorozatok nem tűnnek rossznak az előzetesek alapján.

Vélemény, hozzászólás?